Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Çullu’da Gazi Eroğlu’nun ayak sesleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim çalışmalarını hızlandıran Demokrat Parti(DP) Kırıkkale Belediye Başkanı Gazi Eroğlu, Çullu Mahallesi’nde büro açılışını gerçekleştirdi. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde Başkan Adayı Eroğlu, Kırıkkale’de bazı şeyleri değiştirmek için aday olduğunu söyledi.
KIRIKKALE’NİN DOĞUSUNU GELİŞTİRECEĞİZ
Kırıkkale’nin doğusunun gelişmediğinden yakınan DP Kırıkkale Belediye Başkanı Gazi Eroğlu, “Aday olurken hizmetlerimize doğudan başlayacağız dedik. Bundan önceki adaylar Kırıkkale’nin doğusunu hep geri kalmış gözü ile bakıp, yatırım yapmamış. Ama biz gelirsek ilk işimiz Kırıkkale’nin doğusunu geliştirmek. Eğer burası hala gelişmezse köy olarak kalacak. 30 Mart’ta oylarınızı buna göre kullanın. Bunları biliyoruz, doğuya sahip çıkacağız. Biz hariç kim olursa olsun doğuya dönüp bakmayacak. Köy olarak kalmayacak Çullu. Bu bölgeye Aqua Parkları ve AVM’lerin gelmesi gerekiyor. Burada bir park bile yok.” diye konuştu.
Çullu’da Gazi Eroğlu’nun ayak sesleri - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EROĞLU HALAY ÇEKTİ
Alt geçit ve üst geçit yapacaklarını dile getiren Eroğlu, doğudaki bu gelişimsizliği halkın görmesini ve buna göre oylarını kullanması gerektiğini vurguladı. Eroğlu, “Halkın bilinçli oy kullanması lazım. Yoksa haliniz hep böyle olur. Bir Gazi Eroğlu gelir, bir Gazi Eroğlu gider. Benim gibi gerçek değerleri harcamayın. Ayrıca işsizlik hat safhada. Kırıkkale gençliği sokakta geziyor. Ancak biz geldiğimizde işsizliğede çözüm bulacağız, istihdam alanları oluşturacağız.” diye konuştu. Gazi Eroğlu konuşmaların ardından vatandaşla birlikte halay çekti.

Başa dön tuşu