Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Erman Güraçar Kırıkkalespor’da

Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligde kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Hasan Basri Kara'yla karşılıklı anlaşarak sözlşemesi feshedilmişti. Kırıkkalespor yönetimi göreve Erman Güraçar'ı getirerek imza töreni düzenledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor’da Erman Güraçar dönemi
3.lig 4. Grupta mücadele eden ve sezonunun ilk 5 haftasında istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor’da Hasan Basri Kara’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen Erman Güraçar getirildi. Çiçeği burnundaki Teknik Direktör Güraçar, Kırıkkalespor’un başarısı için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

SÖZLEŞME İMZALANDI
İlk 5 haftada sadece 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Kırıkale Büyük Anadoluspor’da teknik direktör değişimi gerçekleşti. Kırmızı-lacivertli ekibin teknik direktörlüğüne futbolculuğunda süper lig kariyeri olan, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra TFF 1.ligde sportif direktörlük görevinde bulunan ve son 4 sezondur teknik direktörlük yapan Erman Güraçar getirildi. Sezonda beşinci haftayı geride bıraktıklarını hatırlatan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça, Kulüp olarak 5 hafta içerisinde kötü sonuçlar aldıklarını, kötü sonuçlara dur demek için köklü değişiklikler yaptıklarını söyledi. Yönetim kurulu toplantısının ardından bazı kararlar aldıklarına vuru yapan Başkan Uça “Aldığımız kararlar doğrultusunda takımımızın yeni bir kana ihtiyaç duyulduğuna kanaat getirdik. Teknik Direktörümüz Hasan Basri Kara ile Bergama maçının ardından yollarımızı ayırdık. Karşılıklı olarak sözleşmemizi fes ettik. Hocamıza bu zamana kadar verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir süredir görüşme halinde olduğumuz yeni hocamız Erman Güraçar ile sözleşmemizi imzalıyoruz. Sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

KIRIKKALE FUTBOLU ÇOK SEVEN BİR ŞEHİR
Kendisini Kırıkkalespor’lu yapan imzayı atan ve Kırıkkale’den övgüyle söz eden Teknik Direktör Erman Güraçar “Kırıkkale futbolu çok seven bir şehir. Böyle bir şehirde çalışmak bizim için onur verici. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kırıkkale daha önceki yıllarda daha üst liglerde yer alan, futbol konusunda tecrübeli bir şehir bunun farkındayız. Şuanda ligde bulunduğu konumu hak etmediğini düşünüyoruz. Umarım ekip olarak işe başlayıp başkanımızın söylediği gibi öncelikle takımımızı kısa zamanda toparlayıp çıtamızı yükseğe koyup daha üst sıralara yani hak ettiği konuma getiririz. İnşallah güzel bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Hiç bir şey için geç değil. Henüz ligin başındayız. Takımımız ile ilgili ön çalışmamızı yaptık, yakın temasta olduğumuz futbolcularda var. Bayağı bir şansımız var kupa maçından sonra bir lig maçı var ve bir BAY haftası var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Kaliteli bir oyuncu grubunun olduğunu düşünüyorum. Uzun bir lig var. Hedefimiz başarılı olmak ” ifadesini kullandı. KARAMSAR OLMAK İÇİN ÇOK ERKEN Ligde mücadele eden takımı kısa zamanda kurduklarını ve takımın henüz yeni bir araya gelmiş futbolculardan oluşturulduğunu birkez daha hatırlatan Kulüp Başkanı Veli Uça “Görev bize tebliğ edildiğinde 3 gün içerisinde takımı oluşturmak zorunda kaldık. Çünkü zamanımız çok kısıtlıydı. İşin ilgin tarafı takımımızda yer alan futbolcuların tamamı dışarıdan getirilmiş futbolcu. Bizim ortada geçen sezondan kalmış bir kemik kadromuz yoktu. Bizim aynı gruptaki takımlarımız 15-20 gün önce kampa girmişlerdi. Biz ilk maça çıktığımızda futbolcular bir birini daha yeni tanıyordu. Takımımızın biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Gün geçtikçe bu takım oturacak ve fişek gibi bir takım olacak. Çünkü almış olduğumuzun geçmişteki başarıları ortada. Ligin henüz başındayız. Şimdiden bu takım küme düşer, bu takım şunu yapar bunu yapar gibi yorumlar bizi son derece üzmüştür. Kırıkkale’deki futbolseverler hiç merak etmesin herşey kontrol altında. Bu takım başarıyı sağlayacaktır. Biz bu işin altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Eğer bu şehirde bu takımı seven, takım için canım feda diyen birileri varsa bunları kulübümüze bekliyorum, yönetim kuruluna girmeyi bekliyorum. Sadece maddi destekle olmaz, şehrin ileri gelenlerinin takımımıza sahip çıkmasını, ilgi göstermelerini istiyoruz. Sosyal medyadan herkes yorum yapabilir. Ama bu iş sosyal medyadan ahkam kesmekle olmaz. Biz üzerimize düşen ne varsa yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Herşey bitmiş değil, şimdiden karamsar olmak doğru değil. Yeni hocamızla birlikte takımımızın şaha kalkacağını ümit ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x