Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Gündemdeki İsim (Aksaçlı) Mahmut Çorumlu

Siyaset Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de hareketlendi her zaman olduğu gibi gündeme Kırıkkale'de kimin Milletvekili olması meslektaşlarım bazı isimleri yazıp çizmeye başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gündemdeki İsim (Aksaçlı) Mahmut Çorumlu
Siyaset Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de hareketlendi her zaman olduğu gibi gündeme Kırıkkale’de kimin Milletvekili olması meslektaşlarım bazı isimleri yazıp çizmeye başladı.

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü yaptığı görev sürecinde Kırıkkale’de gerçekten iz bırakıp gitti. Gitti ama bağlarını Kırıkkale’den ve Kırıkkalelilerden hiç bir zaman koparmadı.

Bir çok Kırıkkaleli genç kardeşimizin polis olmasında, tayin döneminde Kırıkkaleli siyasilerimizin yapamadığını yaptı…!

Kırıkkale’mizin tek ortak paydası Bizim siyasilerin ve bürokratların stadyuma uzak olmasına rağmen onca yoğun işine rağmen Mahmut Çorumlu fırsat buldukça Başpınar stadyumuna Kırıkkaleliler ile maç izlemeye Kırıkkalespor’umuza her zaman destek olmaya devam ediyor Bunu meslektaşlarımın gözlemlediği gibi vatandaş ve şehirde gözlemliyor.

Kırıkkale’mizde bugüne kadar 13 Emniyet müdürü görev aldı. Bu 13 isimden kimler hatırlanıyor sadece Mahmut Çorumlu… O Kırıkkalelileri unutmadı bizde onu unutmuyoruz.

Gelelim adaylık konusuna devletimizin Aksaçlı’ya ihtiyacı var ben haftada en az bir kere sayın Mahmut Çorumlu ile görüştüğüm için biliyorum kendisinin Kırıkkale ve Kırıkkaleliler ile gönül bağı var siyasi bir düşüncesinin olmadığını adımın cihat olduğu gibi biliyorum…

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x