Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

İl Emniyet Müdürü Başbuğ’a hayırlı olsun ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Geçmiş yıllarda Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Görevinde bulunan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu beraberinde Asayiş Daire Başkanı Tolga Yılmaz ile birlikte Kırıkkale İl Emniyet Müdürü M.Emre Başbuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kısa bir süre önce Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Emre Başuğ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Emniyet Müdürü Başbuğ’un son misafirleri bir dönem Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Mahmut Çorumlu ve Asayiş Daire Başkanı Tolga Yılmaz oldu. Kırıkkale’nin yeni Emniyet Müdürü Başbuğ’a görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Çorumlu, Kırıkkale’ye dair görüş alışverişinde bulundu. Çorumlu, İl Emniyet Müdürü Başbuğ’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbuğ, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çorumlu ve Asayiş Daire Başkanı Yılmaz’a teşekkürlerini bildirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu