Gündem

İnsan Hayatını Hiçe Sayan İnşaat

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çalılıöz Mahallesi Şehit Ramazan Akçadağ sokakta (eski bölge trafik) Çocuk şube müdürlüğü yakınında bulunan inşatta dış kaplama çalışması tehlikeye davetiye çıkartıyor. Durumu cep telefonuyla görüntüleyen çevreden geçen vatandaşlar, yetkililerin duruma el koyma çağrısında bulundu.   

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yayınlanan yönetmelik ile birlikte baret, emniyet kemeri ve inşaat güvenlik filesi zorunlu hale getirilmişti. İnşaat yükseldikçe ikinci kattan itibaren olmak üzere her üç katta inşaat güvenlik filesi bulundurulması zorunlu hale getirilmişti.

Buna rağmen Kırıkkale Çalılıöz Mahallesi Şehit Ramazan Akçadağ sokakta (eski bölge trafik) Çocuk şube müdürlüğü yanındaki binada iş sağlığı güvenliği hiçe sayıldığını iddia eden Vatandaşlar “Yetkililer yapılan bir çok şikayete rağmen hiç bir önlem almamak ile birlikte inşaat işçi ve çevre güvenliğini hiçe sayarak inşaatta devam etmektedir. Yetkililer birine zarar geldiği zaman mı müdahalede edecek. Yada bu inşaat firması ve sahibi birileri tarafından kollanıp gözetleniyor mu soruları akıllara geliyor. Yetkilileri bu gidişe dur demeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

İnsan Sağlığını Hiçe Sayan İnşaat - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İnsan Sağlığını Hiçe Sayan İnşaat – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu