Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Koronavirüs

Kapalı İşletmeler Açıldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Kırıkkale'de, uzun süre kapalı olan işletmeler faaliyetlerine yeniden başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasında yüksek riskli iller arasında yer alan Kırıkkale’de, uzun süre kapalı olan işletmeler faaliyetlerine yeniden başladı.

BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLADIK

Yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bir süredir müşterilerine gel al ve paket servis ile hizmet veren Kırıkkale’deki lokantalar, saat 07.00 itibari ile müşteri kabul etmeye başladı. İşletme sahibi, “Çok şükür yasaklarımız kalktı. Kurban olduğum Allah bir daha bizleri bu tür şeylere düşürmesin, hastalığımız üzerimizden atsın inşallah. Sabah iş yerini açar açmaz müşterilerimiz gelmeye başladı. Müşterilerimiz bizleri özlemiş, bizler de müşterilerimize hizmet etmeyi özledik. Bismillah diyerek başladık” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x