Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Karakeçili’de sıcak asfalt sevinci

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sıcak asfalt çalışmaları da hız kazanmış durumda. Hava sıcaklıklarının artmasını fırsat bilen Karakeçili Belediyesi ilçede Zafer Mahallesi ve Şehit Alparslan Yazıcı Caddesinde sıcak asfalt çalışmasını başlattı.

 

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Karakeçili Belediyesi yoğun yağışlarla zarar gören ilçe içerisindeki yollarda bakım çalışması başlatırken, asfaltı bozulan yollarda da sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Belediye edipleri İlçenin Zafer Mahallesi Şehit Alpaslan Yazıcı Caddesinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde takip eden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

İLÇEMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Asfalt çalışması gerçekleştiren Fen işleri müdürlüğü ekipleriyle sohbet eden ve çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan başkan Özçelik, çalışmaların kısa zamanda tamamlanması konusunda talimatlar verdi. Karakeçili ilçesinin daha da güzelleşmesi adına çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Özçelik “Güzel ilçemiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Hizmette sınır yoktur. ilçemize hayırlı olsun, durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x