Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetSiyasetSon Dakika

Keskin’de istifa şoku

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin İlçe Başkanı Ömer Tuna ve beraberindeki 7 kişi istifa etti. İstifa nedenleri ise bilinmiyor.
NEDENİ BİLİNMİYOR
30 Mart Yerel Seçimleri öncesi en hararetli seçim atmosferi Keskin’nde yaşanıyor. Bülent Altınışık ve Dede Yıldırım’ın da adaylığını ilan etmesinin ardından ilçede tam anlamıyla bir yarış rüzgarı başlamıştı. Seçimlere 12 gün kala AK Parti İlçe Başkanlığı’nda istifa depremi yaşandı. İlçe Başkanı Ömer Tuna ve 7 yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti. İstifaların nedeni ise bilinmiyor.
İŞTE İSTİFA EDENLER
İşte istifa eden yönetim kurulu üyeleri; İlçe Başkanı Ömer Tuna, yönetim kurulu üyeleri; Hacı Murat Oluk, İlhan Gündoğdu, Cahit Atakul, Ahmet Geçer, Yücel Ünlüer ve Hayriye Canöz ile Gençlik Kolları Başkanı Savaş Arık istifa etti.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
nerde eski Keskin
nerde eski Keskin
19 Mart 2014 15:38

Ya Yahya ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur. Yahya efendi bir gün orda bir gün burda başka gün kaynanasında ertesi gün Ankarada ,Zonguldakta….Saçını boyatsın gezsin……Akp den ayrılmasın en yakışan yer ona orası…..

ercan
ercan
19 Mart 2014 00:27

helal olsun keskini seven milliyetçi hemşerilerim…sözün yoksa ilçe başkanlığının ne hükmü var…. darısı diğer korkakların başına inşallah…(en başta yahya efendi)

KESKİNLİ
KESKİNLİ
18 Mart 2014 23:11

KASETCİLER GİBİ GELDİN MONTAŞCILAR GİBİ GİTDİNNNNNN OLEYYYYYY

KESKİNLİ
KESKİNLİ
18 Mart 2014 22:49

TAŞIYAMIYORDUN ZATEN İKİLİ OYNUYORDUN AĞBİLERİN SANA BİR MAKAMVERSİN KESKİN KURTULDU PARTİNİN PARASINI YEDİN O NE OLACAK HESAP ZAMANI GELECEK SANADA

ercan
ercan
Reply to  KESKİNLİ
19 Mart 2014 14:18

zoruna mı gitti gardaşşşş…..

nerde eski Keskin
nerde eski Keskin
18 Mart 2014 13:57

Yolsuzluk yapanlara ve milleti bölmek isteyenlere en güzel cevap.Tebrik ederim bu cesur davranışınız için inşallah diğer Keskinin ileri gelenleride Akp den bir an evvel ayrılıp tepkilerini gösterirler.Keskin’li iftira atanı yalancıyı ve hırsızı sevmez barındırmaz yanında durmaz….

Başa dön tuşu