Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Sungur,Biz icraatları konuşuruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, “Biz rakiplerin aleyhinde konuşmadık, icraatlarımızı anlattık” dedi.
Sungur,Biz icraatları konuşuruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘HALKLA KARAR VERDİK’
Seçim çalışmalarını sürdüren Sungur’un ilçe merkezindeki bürosu her gün miting havası yaşıyor. Bir an bile boş kalmayan seçim bürosunu gün içerisinde sık sık ziyaret eden Sungur, günün sonunda ise sohbet toplantısı yapıyor. Seçmenlerin düşüncelerini ve fikirlerini dinleyen Sungur, “30 Mart’ın ardından her hizmet ve yatırımımızı da böyle halk ile birlikte kararlaştıracağız” dedi.
‘KONUŞULAN İLÇE OLDUK’Sungur,Biz icraatları konuşuruz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sungur, “Bundan sonrada her zaman birlikte olacağız. 2009’da başladığımız görevden bugüne her zaman ilçemiz konuşulan ilçe oldu.  İlçemiz her zaman belediyemize sahip çıktı, har zaman ilçemizin gelişmesi ve 2009 verdiğimiz sözlerimizi tutuk. Ve şimdi yaptığımız hizmetleri anlatarak seçime giriyoruz,  yapılan anketler yüzde 73’ü gösteriyor. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize devam edeceğiz”
‘RAKİPLER ALEYHİNDE KONUŞMADIK’
“Büyüyen ve gelişen bir Yahşihan var artık.  2009’da 9 bin 800 nüfus ile aldığımız ilçeyi bugün 17 bine taşıdık, bun nüfus üniversite öğrencileri yok. İlçemiz hızla büyüyor ve önümüzde ki süreçte de daha da büyüyen bir Yahşihan olacak.  Alışılmış siyaset içende bütün rakipler bir biri aleyhinde konuşur ama biz sadece ilçemize yaptığımız işleri konuşacağız. Bizim yaptığımız işleri 30 günde anlatılmaz ama biz önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Buğra
Buğra
19 Mart 2014 20:17

yorumlarım neden yayınlanmıyor bırılerının zorunamı gıdıyor

Başa dön tuşu