Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

KIRIKKALE İÇ ANADOLU’NUN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ ADAYLARI TANITIM PROGRAMINDA  KONUŞAN MİLLETVEKİLİ CAN,
 
KIRIKKALE İÇ ANADOLU’NUN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
 
 
Ak parti milletvekili adaylar il binası önünde yapılan tanıtım programı ile vatandaşa seslendi. Kültür Merkezi önünde büyük bir katılım ile karşılanan adaylar partililer ile birlikte parti binasına yürüyerek adeta gövde gösterisi yaptı.
 
VATANDAŞI SELAMLADILAR
AK Parit İl teşkilatı tarafından organize edilen Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk’ü tanıtım programı il binası önünde yapıldı. Tanıtım programı kapsamında Milletvekili adayları partililer tarafından Kültür Merkezi önünde sevgi seli ile karşılanırken, adaylar, İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, aday adayları, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer hep birlikte il binasına yürüyerek gövde gösterisi yaptı. Parti binası önüne kadar yürüdükten sonra kurulan platformda ilk önce İl, ilçe ve belde belediye başkanları vatandaşı selamladı. Daha sonra aday adayları platforma çıkarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Platformda vatandaşa ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seslendi.
 
HALKTAN SÖZ ALDI
‘Bir yetmez, iki yetmez, üç yetmez AK Partiye güç yetmez’ sloganları ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Saygılı, bir önceki seçimde AK Partinin nasıl 3-0 yaptığını, 7 Haziran seçimlerinde de 3-0 yapacağını söyledi. Kırıkkale Belediyesi olarak milletvekilleri ile birlikte çalışmaların yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Saygılı, 7 Haziran seçimlerinin ardından da milletvekilleri ile birlikte Kırıkkale için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Karşılama törenine katılan vatandaşlardan AK Parti’nin 3-0 yapması için söz alan Saygılı, Kırıkkale için en iyi hizmetin gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
 
Beraberlik içinde çalışacağız
Belediye Başkanı Saygılı’nın ardından karşılama törenine katılan vatandaşlara AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay seslendi. Akçay konuşmasında, “Kırıkkale’de belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte 13 yıldır yapmış olduğumuz hizmetler ile, Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde ve başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile hedefimiz olan 2023 planımızda emin adımlarla ilerleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler sizlere hizmetçi olmaya devam edeceğiz. Ak Partiye Bir yetmez, iki yetmez, üç yetmez AK Partiye güç yetmez. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi.
 
GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ
İl Başkanı akçay’ın ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk vatandaşlara seslendi. Öztürk, “Bir seçim sürecinden geçiyoruz. Allah bize aday olmayı nasip etti. Seçim sürecinde aday adaları arkadaşlarımız ile tatlı bir yarış içerisine girdik. Hepsi birbirinden değerli ve kıymetli insanlar.  Bu seçim ülkemizin kader seçimi. Bu seçim ülkemizin ve Kırıkkale’nin geleceği için çok önemli bir seçim. Bizim partimizin 3’üncü sıra adayı rakip partilelir 1’inci sıra adaylarından daha değerli. Biz koltuğa ve makama değil, sizlerin desteğinize ve hayır duanıza talibim. Milletvekili seçilmem kiminizin kardeşi, abisi ve arkadaşı olacağım. Sizler için gecemizi gündüzümüze katacağız ve sizlere hizmet etmek için çalaşacağım”
 
BİZİM GAYEMİZ DUALARINIZI ALMAK
Öztürk, “Yeni bir adayım. Yolların, hizmetlerin partisi AK Paritidir. Türkiye’nin birinci kalkınma mücadelesi başarı ile tamamlanmıştır. Yükselme çağı 7 Haziran seçimlerinin ardından tekrar başlayacaktır. Hiçbirimiz için makam ve maddiyat önemli değildir. Bizim için örnemli olar vatandaşa hizmet etmektir. Bizim davamın büyük Türkiye ve AK Parti davasına hizmet etmektir. Bizim siyasi anlayışımızda iyi insan olma sanatıdır. Bizim amacımız budur. Siyasetin karşılığı bize göre sadece halkın duasını almak ve hizmet etmektir. Bizler hep gururdan uzak duracağız. Bizler hep insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızın gayesi Türk milletin ve insanların duasını almaktır” dedi.
 
BU KALABALIK 3-0 ‘IN MÜJDECİSİ
İlçeleri, beldeleri, köyleri selamlayarak konuşmasına başlayan Ramazan Can, “Bu kalabalık 3-0 ‘ın müjdecisi.  Sizler için çalışacağız,  3 aydır aday belirme süresi yaşadık. Kırıkkale’ye yakışır bir süreç geçirdi ve hepsi birbirinden değerli insanlar herkesin gönlünde biri ola bilir takdir ilahiye sahip çıkıp var gücümüzle çalışacağız. Adaylarımız aday adaylarımız tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş her kesimle çalmadık kapı, sıkılmadık el gidilmedik hane bırakmayacağız. Bütün hepimizin oy veren herkes ile kur ’anı kerim seçmeli ders siyerin seçmeli ders olmasını sizin helal oylarınızla yaptık. Bizde TBMM’de sizleri temsil ettik. Kırıkkale li olarak elimizden geleni yaptık sizlerin sorunlarıyla hem hal olduk. Bizlerin elini güçlü kılın 3-0 ile gider daha güçlü Kırıkkale’yi temsil ederiz bu coşku bu kalabalık 3-0’ın müjdecisi gideceğiz isteyeceğiz oy alacağız”
 
KIRIKKALE İÇ ANADOLU’NUN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
“40 bin üyemiz var bu üyeler 2 oy getirse seçimi almamamız için bir neden yok sizlerde boş kaldığınız zaman diğer partiler oy verecek insanları ikna edin bu mesele yeni doğmuş çocukların meselesi kutlu bir mesele geleceği kurtarmak için bu meseleye sahip çıkmalıyız çalışacağız, çalışmadan hiçbir şey olmaz” diyerek konuşmasına devam eden Can, “2001’de bu tabloyu yaşadık ben 3’üncü sıra adayıydım çalıştık ve vekil oldum.  Teşkilat olarak daha iyi teşkilatız o zaman iyiydi bir teşkilat vardı ama bu dönem yine güzel çalışmalarımız var.  Abdullah beyde partimizin kurucularından ve Keskin ilçe başkanlığı yaptı. Bu dönem inşallah 3-0 yaparak Abdullah Öztürk’ü vekil yapacağız. Abdullah Öztürk sevilen biri duble yollarla gölet, barajlarla hükümet konağı nur cami toplu konut MKE projeleri ile Kırıkkale iç Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak”
 
3-0 SÖZÜ ALDI
3-0 sözü alarak konuşmasına başlayan Oğuz Kağan Köksal, “ Meydanlar yine doluyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun herkese selamı var. Başbakanımızda Kırıkkale’den 3 vekili sözü almamı istedi. Geçtiğimiz dönem bizden 3 vekili esirgemediniz.   Ak Parti hükümetlerde yapılan o kadar iş var ki anlatmakla bitmez oto yol, Hızlı tren hastaneler, havaalanları, okular, mağdura tepeden bakmak yerine onları kucaklayan ak parti yöneticiler boş durmadan çalışıyor. Önümüzde seçim var bu seçim gerçekten önemli seçim ak partiyi sandıkta yıkamayanlar siyasi tarihte hiçbir parti kurulduğu anda iktidara gelmek ve oyunu artırarak kazanan başka parti yok biz sandığı, vatandaşa güveniyoruz”
 
BAŞÖRTÜSÜ DEVRİMİ AK PARTİ’NİN İNANCIDIR
Köksal, “Ak Parti’yi bölmeye, yaşatmaya, küçültmeye çeşitli sebeplerle ak Parti’nin üzerine gelinmeye çalıştı ama milletin gücü Allah’ın izni ile bunlar oylumları tutmadı. Biz melete hizmet için varız. Hizmet etmek için yola çıkmış bir partiye kimsenin güç yetmez en büyük dayanağımız bu meydanları dolduran sizlersiniz. Kimsenin cesaret edemediği hizmetleri getireceğiz.  Bayanlarımıza yapılan başörtüsü devrimi Ak Parti’nin inancıdır. Biz bu yasaları çıkarmak için mecliste sabahlıyoruz. Muhalefet vekillerimize saldırdı ama yılmadan biz bu yasaları çıkardık ve bunları rahatlıkla söylüyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu