Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

KTSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üye memnuniyetini artırmak, sorun ve talepleri yerinde öğrenmek ve üye ilişkilerini güçlendirmek adına yapılan ziyaretler devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üye memnuniyetini artırmak, sorun ve talepleri yerinde öğrenmek ve üye ilişkilerini güçlendirmek adına yapılan ziyaretler devam ediyor.

TESİS İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerde üyelerle birebir görüşerek sorunlarını dinleyip oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ile bir dizi ziyarette daha bulundu. İlk olarak Türkiye’nin elektrik enerjisi ihtiyacının %2,5’lik bölümünü tek başına karşılayan İç anadolu Doğal gaz Elektrik Üretim (GAMA) Santralini ziyaret eden Varlı, Santral Müdürü Tunçer Baççıoğlu ve Bakım Müdürü Bülent Havanlı’dan tesis ile ilgili bilgi aldı.

FAALİYETLERİ KONUSUNDA BİLGİ ALDI

100 kişinin istihdam edildiği tesiste doğal gazdan gerçekleştirdikleri elektrik üretimi ile ülke ihtiyacının %2,5’ini karşıladıklarını belirten Santral Müdürü Baççıoğlu, bugüne kadar ‘ihtiyacınız, sorununuz var mı’ diye sormaya gelen tek kurumun Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sanayici ve üreticileri her fırsatta ziyaret ettiklerini kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yaptıklarını belirten Varlı daha sonra Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ile birlikte ziyaret ettiği MCB Sanayi Ürünleri firmasında da firma yetkilisi Erdem Ertunç’dan faaliyetleri konusunda bilgi aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x