Genel

KÜ GİRİŞİNDE KIZILAY SOKAĞI KURULDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Üniversitesi B kapısı önünde Kızılay Sokağı kurdu. Kızılay sokağında çeşitli etkinlikler yapılarak Kızılay’ı ve Türk Kızılay Kırıkkale Şubesinin yaptığı çalışmalar anlatıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

ÇAY VE KEK İKRAMINDA BULUNDUK

Kırıkkale Üniversitesi girişinde açılan Kızılay sokağında Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezinin başlatmış olduğu Kurslarda eğitim gören kursiyerlerin ürünleri sergilendi. Üniversiteli öğrenciler Kızılay Sokağını gezerek Kızılay hakkında bilgi aldılar. Açılan Kızılay sokağı hakkında bilgi veren Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler “Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak Kızılay Haftasını bir çok faaliyet ve etkinliklerle geçirdik.  Türk Kızılay Kırıkkale yönetim kurulumuz, Kızılay Kadın kollarımız, Genç Kızılay gönüllülerimiz, Kızılay gönüllülerimiz, Dezavantajlı ailelerimiz için açtığımız Kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimiz ile  Kırıkkale Üniversitesinde Kızılay Sokağımızı kurduk. Açtığımız Kızılay sokağında öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza Kızılaycılığı, İl Merkezimizin faaliyet ve çalışmalarını anlattık. Kızılay sokağımızda aynı zamanda Şubemizin dezavantajlı ailelerimiz için başlatmış olduğu Benimde Altın Bileziğim Var Projesi kapsamında, eğitim alan kursiyerlerimizin yapmış oldukları ürünler sergilendi. Kızılay Sokağımızda gelen ve ziyaret eden öğrencilerimize ikram aracımız ile çay ve kek ikramında bulunduk. İkramlarını alan öğrencilerimiz Kızılay’a çok teşekkür ederek memnun kaldılar” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu