Genel

MEMUR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Memur Sendikaları Konfederasyonu Kırıkkale Şube Başkanlığınca genişletilmiş il divan toplantısı ve teşkilat buluşması programı düzenlendi. Programa katılan Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Memur-Sen olarak çok sayıda elde ettikleri kazanımları da bir bir sıralayan Yavuz, yeni kazanımlar için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

MEMUR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MEMUR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ

Memur Sen Kırıkkale il temsilciliği tarafından genişletilmiş il divan toplantısı ve teşkilat buluşması programı düzenlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen programa Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yasin Pekuz, Memur-Sen’e bağlı Kırıkkale şube başkanları, teşkilat yöneticileri ve davetliler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Şube Başkanı Pekuz, İslam coğrafyasının herhangi bir noktasında yaşanan bir sıkıntının kendilerini derinden ilgilendirdiğini söyledi. Devletleri ve milletleri ayakta tutan manevi teşkilatlar olduğuna dikkat çeken Pekuz, “Sendika olarak birçok maddi ve manevi sorunu birlikte çözdük. Elde ettiğimiz kazanımlar adeta devrim niteliğinde. Bizler sendika olarak ne yaptığımızı, nerede durduğumuzu ve ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Mücadelemiz bunun için. Her bir kardeşimizi daima yanımızda bulduk ve bize değer kattı. Burada tekrar etmekte fayda görüyorum. Arkadaşlarımız bulundukları her ortamda hakkı ve hakikati haykıracaklarına ve büyük Eğitim Bir-Sen ailemizi daha da büyütmek için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerine olan inancım tamdır” diye konuştu.

MEMUR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
MEMUR-SEN İL DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

HEP BERABER YÖNETİYORUZ

Daha sonra kürsüye gelen Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz dünya ve ülke gündemi ile Memur-Sen’in kazanımları konularında açıklamalarda bulundu. Yavuz, “Allah Filistin’deki kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Rabbimden bir an önce bu soykırımın sona ermesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.Memur-Sen olarak çok sayıda elde ettikleri kazanımları da bir bir sıralayan Yavuz, yeni kazanımlar için mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı. Sendika olarak Türkiye’ye yeni bir zihniyet değişimi getirdiklerine dikkat çeken Yavuz, “Bizler Anadolu insanları olarak bazı dönemlerde sıkıntıya girmişiz. Kur’an-ı Kerim yasaklanmış, okullar kapatılmış, başörtüsü yasaklanmış, camiler ahıra çevrilmiş… Batının bugün deşifre olan yüzünü yok sayarak, batıyı taklit eden, batının muasır medeniyetler seviyesi dediğimiz seviyeye çıkmak için birçok değerimizi yok etmiş. Dedelerimiz köylerin girişlerine nöbetçi koyarak Kuran-ı öğrenmeye çalışmış. Bizim nesil, üniversitelerde zulme uğramış böyle bir çabanın içerisinden, böyle bir hayatın içerisinden gelmiş ama bu ülkeye olan bağlılığını dinine, diyanetine, bu ülkenin değerlerine, medeniyet değerlerimize olan, insanlığa olan değerlerini unutmamış ve bunun mücadelesini her zaman vermiş insanlarız. Son otuz yıllık mücadelemizle Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen çatısı altında bayraklaşmış ve bir milyonun üzerindeki teşkilat mensubumuzla yoğun bir çabanın içerisinde var olmaya devam ediyoruz. Bizim anlayışımıza, bizim söylemimize, bizim sloganlarımızdan, bizim insana, bireye değer veren yaklaşımımıza aslında insanlığın ihtiyacı var. Bugün batının çöken bütün kurumları ürettikleri bütün kavramlar yok oldu. Onun için sesimizi yükseltmek, onun için var olmak, onun için dünyanın her tarafından sesimizi yükseltmek ve duyurmak için çaba sarf ediyoruz. Çok önemli bir süreci hep beraber yönetiyoruz. Hem eğitim mücadelesi veriyoruz, hem de insanlığın onur ve erdemini korumak için mücadele veriyoruz” sözlerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu