Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Önal Milli Savunma Komisyonunda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TBMM’de yer alan 27. Dönem Milletvekillerinin komisyonları belli olurken, CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal’da Milli Savunma Komisyonunda görev aldı.

 

KIRIKKALE’Yİ YAKINDAN İLGİLENDİREN KOMİSYON

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal TBMM Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucu Milli Savunma Komisyonunda görev aldı. Kırıkkale Milletvekili Önal’ın MKE ve Silah OSB’nin bulunduğu Kırıkkale açısından önemli bir komisyon olan Milli Savunma Komisyonunda yer alması iyi bir gelişme olarak değerlendirildi. 26 Milletvekilinin bulunduğu komisyonda Ak Parti’nin 13, CHP’nin 6, HDP’nin 3, MHP ve İyi Parti’nin 2 milletvekili bulunuyor.

 

MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU

Milli Savunma Komisyonu, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü uyarınca faaliyet gösteren ihtisas komisyonudur. Milli Savunma Komisyonu milli güvenlik, savunma, Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli veya emekli personeline ilişkin bu personelin beslenmesi, eğitimi, özlük hakları, harcırah düzenlemeleri ile mesleğe alınma, çıkarılma veya meslekte yükselmeleri ve benzeri konulardaki kanun tasarı ve tekliflerini görüşmektedir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x