Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tarım

Örtü Altı Sera Projesi üretime başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KOP Bölgesinde Örtü Altı Tarımının Geliştirilmesi Projesi kapsamında Kırıkkale Merkez Aşağımahmutlar mahallesinde hayata geçirilen 520 metrekarelik serada üretim başladı. Yeşillik sebze ekimi yapılan serada incelemelerde bulunan Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Ateş, üreticinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Ateş beraberinde Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte yeşillik sebze üretim yapılan serada incelemelerde bulundu. KOP Bölgesinde Örtü Altı Tarımının Geliştirilmesi Projesi kapsamında kurulup üretime başlayan, 520 m2’lik damla sulama sistemleri ve su tanklarının da sera ile birlikte teslim edildiği Aşağımahmutlar Mahallesinde bulunan Murat Şen’e ait serayı yerinde inceleyen İl Müdürü Ateş üreticiye çalışmalarında kolaylıklar diledi. Verilen desteklerin amacına ulaşmasından memnuniyet duyduklarını belirten İl Müdürü Ateş, üreticilerin her zaman yanlarında olacaklarını dile getirerek bereketli bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu