Genel

Öztürk Ptt Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; seçim çalışmaları kapsamında PTT çalışanlarını ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

ÖZTÜRK: PTT ÇALIŞANLARININ ÖZVERİLİ DURUMUNU YAKINDAN BİLİYORUZ

Ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılanan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk; “PTT tarihi bir kurumumuz ve kuruluşundan bu yana çalışanları hep özverili, sabırlı, çalışkan olmuşlardır. Kırıkkale’de de bu durum böyledir. Bugün Kırıkkale’de sokakta kime ‘bir PTT çalışanı nasıldır?’ diye soracak olsanız, alacağınız cevap hep takdirle dolu olacaktır. Bugünkü ziyaretimizde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor ve çalışanlarımızın 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili Seçimlerinde desteklerinin MHP’ye olmasını istiyor, talep ediyoruz.” dedi.

TAŞERON İŞÇİLERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK BAŞLICA GÖREVİMİZ

Ziyareti sırasında PTT’de çalışan taşeron işçilerin taleplerini de dinleyen MHP’li Öztürk; “Gerek sizlerin, gerekse diğer kamu kurumlarında görev yapan taşeron çalışanlarımızın başta kadro talepleriniz olmak üzere diğer özlük haklarınız ile ilgili beklentilerinizi yakından takip ediyor ve çözümü için gayretimizi gösteriyoruz. Tüm taşeron çalışanlarımızın kadroya alınması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından hazırlık ve çalışmaların sürdürüldüğünü biliyorum. Sanırım önümüzdeki dönem TBMM açıldığında ilk gündeme gelecek başlıklar arasında yer alacaktır. Kadro talebiniz karşılandığında, özlük haklarınızda da birtakım değişiklik ve iyileştirmeler muhakkak olacaktır. Ben bugünkü görüşmemizi çok önemsiyorum ve TBMM açıldığında bunu gündeme taşıyacağımı buradan özellikle belirtmek istiyorum.” diyerek, çalışanlarla fotoğraf çektirdi.

Haber:YELİZ ERDEM

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x