Genel

Ramazan ve Sema Çiftinin Mutlu Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Latife-Yaşar Dölek’in oğulları Ramazan ile Kadriye-Yakup Kartal’ın kızları Sema düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

HABER: TAHİR ERDEM

Kadriye-Yakup Kartal’ın kızları Sema ile Latife-Yaşar Dölek’in oğulları Ramazan, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Gerçekleştirilen düğün töreninde gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

Düğün töreninde kıyılan nikahın ardından şahitleri genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra evlilik cüzdanı genç çifte takdim edildi. Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Yaşar Dölek, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu