Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Sulakyurt Sözünü Tuttu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HABER: Yakup Özcan

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sulakyurt ilçesi ve köyleri Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’e verdikleri sözü tuttular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diyen Sulakyurtlular seçim zaferini Başkan Bildik ile kutladılar.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gece gündüz Sulakyurt’un köylerini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemişti. Bugün sandık başına giden Sulakyurtlular Başkanı İsmail Bildik’e verdikleri sözü tuttular.

SULAKYURT SÖZÜNÜ TUTTU - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SULAKYURT SÖZÜNÜ TUTTU – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AYVATLI VE GÜZELYURT’TAN KILIÇDAROĞLU’NA OY ÇIKMADI
Başkan Bildik’e sandık kapatma sözü veren Ayvatlı ve Güzelyurt köyleri ‘Erdoğan’a tam destek verdi. Ayvatlı Köyü’nde Recep Tayyip Erdoğan’a 153 oy çıkarken Kemal Kılıçdaroğlu’na ise hiç oy çıkmadı. Güzelyurt Köyü’nde ise Recep Tayyip Erdoğan’a 354 oy çıkarken Kemal Kılıçdaroğlu buradan oy alamadı.

Sulakyurt genelinde ise 4520 kişi sandık başına gitti. Burada 2692 kişi Erdoğan derken 1828 kişi ise Kılıçdaroğlu dedi. Başkan Bildik, ilçe ve köy halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu