Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Teröre milyon kere lanet olsun.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozAteş her yerde. Ülkem insanı üzerine ölü toprağı serilmiş. Bir kabullenme, bir kader deme, içselleştirme.
 
Toplumun huzurunu, emniyetini, canını koruyup kollamakla görevli olan başta siyasiler olmak üzere, kamu görevlilerinin her zaman ki gibi yaptıkları televizyonlara çıkıp sıcağı sıcağına faillerin hangi örgütten olduğunu tespit etmeye ramak kaldığını söylemek.
 
Hem anlayamadığımız madem her patlamadan 30-40 dakika sonra faillerin hangi terör örgütüne mensup olduğunu çözüyorsunuz da madem öyle neden patlamayı önleyemiyorsunuz, bunda bir tuhaflık yok mu?
 
Oysa patlamanın hangi terör örgütünce gerçekleştirildiği can kaybına uğrayan, yaralanan, sakat kalan vatandaşın birincil konusu değil ki. Eylemi PKK,KCK,PYD,IŞİD,DEAŞ,DAİŞ,(MLKP,TKP/ML,DKP,TKEP-L,TİKB,THKPC/MLSPB bunlar Pkk’nın yeni ortakları) dan her hangi biri yapmış ne fark eder ki, bunlar teknik konular. Vatandaşın evine ateş düşmüş siz yangını söndüreceğiniz yere kim yaptı diye zaman geçiriyorsunuz.
 
Hep hamasi söylemler, havada uçuşan dilek ve temenniler.
Terör terördür. Güvenlik güçleri için elbette terörü kimin gerçekleştirdiği önemlidir, tespiti de gerekir.
Ancak sivil vatandaşlarımız ölmüş, tek yaptıkları, tek söyledikleri, terörün kökünün kurutulacağı, ülkemize diz çöktüremeyeceği, ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilemek. Bu biz sıradan vatandaşların söyledikleri/söylemesi gerekenler ki zaten her vatanını seven insan bunları zaten söylüyor.
 
Siz yetki sahibi olanların yapması gereken çözüm bulmak, terörü kaynağında kurutmak. Siz çözüm makamısınız, bizler de ağlama duvarı değiliz.
 
Elbette terör güzelim vatanımı bölüp parçalayamayacak, tarihimiz taa Osmanlı’dan bu tarafa ayrılıkçı terör eylemleri ile dolu. Hiç birisi de ülkeme diz çöktüremedi/çöktüremez/çöktüremeyecekte.
 
Ülkemizde terör evet uzun yıllardır var, var ama bu kadar geniş boyutta olmamıştı, şimdi güzelim ülkemizin her şehrinde bombalar patlıyor, can kayıplarına, toplumun korkuya kapılmasına, paniklemesine sebebiyet veriyor. Patlamalar neredeyse sistematik hale geldi.
 
Buna rağmen bir yetkili/(sorumsuz ) çıkıp ta İSTİFA ettim demiyor, ya da istifası istenmiyor. Ne oluyoruz insanlar bu kadar mı vazgeçilmez, şu anda görevde olanlar(başarısızlar) istifa ederlerse yerleri mi doldurulamaz, yoksa ahşu ahde vefa mı(?)
 
Yani toplumu düşünen yok. Saldım çayıra mevlam kayıra.
İstifa müessesesi etik bir siyasi kuraldır, anlayana.
Ankara’da ki patlamada hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu