Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Türkiye’de gündem nasıl?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozÜlkemizde gündem öyle çabuk değişiyor ki yetişmek mümkün olmuyor. Ancak hepsi de birbirinden önemli konular, olaylar.
Kısa kısa da olsa üzerinden geçmek istedim.
 
ÇOCUK PSİKOLOJİSİ
Büyük(şanslı) sanatçı Ebru Gündeş Hanımefendi, azam-ı hokus pokuscu kocası Reza Zarrap ABD’de tutuklanınca beş yaşındaki kızının psikolojisi etkilenmesin diye apar topar Türkiye’ye dönmüş. Hani evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktı, geç onu.
Peki, sen yarışma programlarında vur patlasın çal oynasın, ala-yı vala ile büyük paralar kazanırken, bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi ebediyete yolcu ederken, büyük bir vakar ile asker selamı veren şehit çocuklarının psikolojisini hiç düşündü mü?
 
SANKİ MİLLETİN TEK DERDİ FRİKİK
Hadi magazin basınını anlarım, adamların işi frikik türü görsellik yakalamak.
Anlamadığım, anlayamadığım kendilerini çok ciddi gazete ve gazeteci olarak tanıtan, iddia eden köşe yazarlığı yapan bilumum zevatın(yandaşı/karşıtı, muhafazakarı/liberali, havuzcusu/havuzsuzu), gazetelerin Hande Soral isimli dizi oyuncusunun sevgilisiyle yürürken havanın azizliğine uğrayıp rüzgarın etkisiyle eteğinin kalkması sonucu ortaya çıkan durumu (magazinciler bu duruma frikik diyorlar) öylesine dillerine dolayıp ahkam kesiyorlar ki. Yani gündem kirliliği, yani afyonlama. Sanki Milletin derdi bu kızcağız.
İkiyüzlülük, pespayelik gırla.
Tekmili birden ahlak zabıtası kesildiler.
Bu duruma Hande Hanım veryansın ediyormuş gibi görünse de bayağı popüler oldu.
İyi de sevgili basın, ülkenin bu kadar sorunu varken şu tartıştığınız konuya bakar mısınız. Hem bu ülke de başta bir genel başkan olmak üzere birçok seçilmiş siyasi kaset(şantaj) komplosu ile gitmediler mi?
Sizler de ‘vay demek öyle ha…..’nidaları ile adamları Gayya Kuyusuna atıp kuyunun ağzını sıkı sıkıya kapatmak için büyük kaya parçaları atıyordunuz.
O zaman böyle ahlak zabıtalığı yapmadınız, hatta “ne özeli genel genel ” diyerek Mısır’da ki sağır sultana bile duyurdunuz.
Ne iş!
 
TERÖRLE MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYİN!
Adam kalkıp ‘Dolmabahçe Kriterleri’ne geri dönelim diyor. (Demirtaş ve avanesi)
Diyor demesine diyor da, arkasından da “biz kürtler kendi topraklarımızda özgür yaşamak istiyoruz” diyerek emellerinden asla vazgeçmiyor, hainliğe devam.
Operasyonlar başladı başlayalı “mevzubahis olan vatansa gerisi teferruat” şiarı ile birçok askerimiz-polisimiz gövdesini siper edip can veriyor, kan veriyorlar.
Aman ha sakın yok çözümdü, yok Dolmabahçe kriterleri deyip geri adım atmayın yetkili siyasiler.
Başladınız(ki geç kaldınız aslında) hainlerle mücadeleye, (Milletin desteği de bu mücadelenizde arkanızda) lütfen sonunu getirin, kazıyın terörün kökünü.
Aksi halde şehit olan askerimizin-polisimizin kemiklerini sızlatırsınız, gazi olanların, şehit cenazesi törenlerinde “büyük bir gururla vatan sağ olsun” diyen gözü yaşlı anaların, babaların, yavukluların, babasız kalan yetimlerin ahını alır, iki cihanda huzur bulamazsınız.
Eğer geri adım atarsanız mücadelede samimi ve inandırıcı olmadığınız, şehit olanların niçin, kimin için şehit oldukları, haklı olarak konuşulmaya başlanır ki işte o zaman bu Millet de size bunun hesabını sorar.
TEK VATAN TEK MİLLET TEK BAYRAK
Sakın ha, aman ha, asla pes etmeyin.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu