
Parasız, Pulsuz, 1 Haftada Takım Kurdu – Şimdi Günah Keçisi İlan Ediliyor
İmparator Nihat Baran, Yine Görev Başında!
Kimsenin elini taşın altına koymadığı, hatta takımın yanına dahi yaklaşmadığı bir dönemde, şehrin evladı Nihat Baran bir kez daha sahneye çıktı.
Parasız, pulsuz, sadece inancıyla görevi kabul eden Baran, kısa sürede toparladığı oyuncu grubuyla Kırıkkale FK’yı ayağa kaldırdı.
Bir Haftada Kurulan Takım, İki Maçta Direndi
Transfer dönemi bitmek üzereyken kurulan, lisans işlemleri son anda tamamlanan takım; sahaya çıktığında futbolcular birbirlerinin adını yeni öğrenmişti.
Buna rağmen mücadele eden, koşan ve savaşan bir takım oluşturmayı başaran Baran, kısa sürede futbolseverlerin takdirini kazandı.
Ancak son iki haftada yaşanan kaleci hatalarından kaynaklı puan kayıpları, bazı çevrelerce haksızca hocaya fatura edilmeye başlandı.
“Bu Şehrin Evladıyım” Diyerek Göreve Geldi
Nihat Baran, geçmişte olduğu gibi bu kez de takım dibe giderken görevi kabul etti.Ne para istedi, ne kadro garantisi.Sadece şunu söyledi:“Ben bu şehrin evladıyım, Kırıkkale sahipsiz kalamaz!”
Her zorlukta takımı ayağa kaldıran Baran’ın emeği görmezden gelinmemeli.
Kaleci Hatasının Bedeli Hocaya Kesilemez
Kırıkkale FK’nın son iki maçında yenen goller tamamen bireysel kaleci hatalarından geldi.Futbol kamuoyunun da gördüğü bu tabloya rağmen, faturanın teknik direktöre kesilmek istenmesi adaletsizliktir.Bir haftada kurulan, henüz tam olarak birbirine alışmamış bir takımda bu tür hatalar normaldir.
Nihat Baran Bu Şehrin Umududur
Bugün Kırıkkale futbolunun ayakta kalmasının en büyük sebebi, inancını ve emeğini ortaya koyan İmparator Nihat Baran’dır.
Onun emeğine gölge düşürmek, bu şehre yapılan en büyük vefasızlıktır.Kırıkkale, futbolun sadece skorla değil, vefa ve yürekle de kazanıldığını unutmamalı.
Taraftarlara Çağrı: “Eleştirme, Destek Ol!”
Kırıkkale tribünleri, geçmişte olduğu gibi bugün de kenetlenmeli.Bu takımın temelinde para değil, inanç ve Kırıkkale sevgisi var.O sevgiyi sahaya yansıtan bir teknik adamı hedef göstermek, sadece zarardır.Bugün Nihat Baran’a sahip çıkmak,Yarın Kırıkkale futboluna sahip çıkmaktır.