Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

‘Yatacak birileri varsa kapımız açık’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi; “Gazi Eroğlu, şu partiye, bu partiye yatacak diyorlar. Yatacak birileri varsa gelsin bize yatsın. Kapımız açık”
‘GENEL MERKEZ KIRIKKALE’YE AYRI ÖNEM VERİYOR’
Merkez seçim bürosunda yapılan toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Hayati Çimen yaptı. Çimen, 16 Mart Pazar günü yapılan mitingi coşkulu bir atmosfere çeviren Kırıkkale halkına teşekkür ederek, “Mitinge halkımızın verdiği destek çok güzeldi. Bize şevk ve azim verdiler. En önemlisi gücümüze güç kattılar. Genel Başkanımız Kırıkkale’ye ayrı bir önem veriyor. O gün o da Kırıkkale’den çok memnun ayrıldı” dedi.
‘HALK EROĞLU’NA GÜVENİYOR’
Çimen şöyle devam etti; “Mitingin organizasyonunda Genel Merkezimizin hiçbir katkısı olmadı. Organizasyon tamamen Belediye Başkan Adayımız Gazi Eroğlu tarafından yapıldı. Şunu açık yüreklilikle söylemeliyim ki Adayımız Eroğlu, canla başla çalışıyor. Bunun karşılığını da almaya başladı. Halk Eroğlu’nun sadeliğine, içlerinden biri olduğuna ve dürüstlüğüne inanıyor. Zaten en önemli olan şeyde budur. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Adaylık sorumluluğunu tam anlamıyla yerine getiriyor”
‘KORKU SALMAYA BAŞLADIK’
Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu ise gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Eroğlu, kamuoyunda isminin daha sık anılmasıyla ve güçlerinin farkına varılmasıyla birlikte dedikoduların ortaya atıldığını dile getirerek, “8 Kasım’da yola çıktığımızda kimse bize seçimleri değiştirecek ve kazanacak gözüyle bakmıyordu. Zaman geçtikçe göze batmaya ve korku salmaya başladık. Hesapları değiştiren bir azimle gece gündüz çalıştık.
‘ÇALIŞMALARIMIZDAN KOPYA ÇEKTİLER’
Mahallelerde Kırıkkale halkıyla buluştuk. Seçim büromuz dolup taştı. Diğer adaylar çalışmalarımızdan ve söylemlerimizden kopya çekmeye başladılar. Şehrin doğusunu gündeme getirdiğimde, diğer adayların da söylemlerinin değiştiğini gördük. Gelinen nokta ismimizin daha çok anıldığı hatta dedikodulara malzeme yapıldığı bir noktadır.
‘KENDİMİZE GÜVENEREK YOLA ÇIKTIK’
Şunu kimse unutmasın ki, biz 8 Kasım’da yola çıktığımızda kendimize güvenerek yola çıktık. Arkamızda rantçılar olmadı. Kimseye diyet ödemek zorunda olmayacağımız v sadece Kırıkkale halkına diyet ödeyeceğimiz bir çalışma yaptık. Şimdi sağda solda “Gazi Eroğlu şuraya buraya yatacak” gibi söylemler var. Bu yakışıksız dedikoduları üretenlere sesleniyorum. Yatacak birileri varsa gelsinler bize yatsınlar. Gücümüz ortada, halkın desteği ortada. Bu yakışıksız dedikodularla bizleri yıpratmaya çalışmayı planlıyorlarsa yanılıyorlar” dedi.
‘BİZİ YIPRATAMAZLAR’
Eroğlu, “Halkın desteği gün geçtikçe arttı ve biz bu desteğe cevap vermek için gecemizi gündüzümüze kattık. Benimle birlikte gecesini gündüzüne katan insanların da emeğine karşı yapılmış bir hakarettir bu dedikodular. Hakkımızdaki bu dedikodular bizi yıpratmadı aksine daha da güç verdi. 1 oy alırım ya da 100 bin oy alırım. Ancak kimseye yalan söylemeden, belediyenin gelirinde ve imarında gözü olmayanlarla yol arkadaşlığı yaparak çalıştık ve çalışacağız” şeklinde konuştu.
‘BUYURUN HODRİ MEYDAN’
16 Mart Pazar günü yapılan mitinge de değinen Eroğlu, “O gün meydanda Kırıkkaleliler vardı. Kırıkkale dışından gelen tek bir kişi dahi yoktu. Kimileri konser kalabalığı dedi. O kalabalık bizi görmezden gelenlerin ve dedikodularla yıpratmaya çalışanların beynine kazındı. Kim o kalabalığa ve meydanı dolduranlara laf ediyorsa, asılsız iddialarda bulunuyorsa, buyurun meydan orada. Kırıkkale dışından tek bir kişi dahi gelmeden meydanı doldursunlar görelim. Cesaret bile edemezler” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
olc
olc
19 Mart 2014 18:36

100 araba vardı galiba keskınden gelen konvoy ama yinede helal olsun adam gıbı adam

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu