Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

112 otogarda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 15’nci 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu, şehirlerarası otogarında hizmet verecek.

DAHA ERKEN MÜDAHALE
Kırıkkale İl sağlık Müdürlüğü Dr. Mustafa Uzun ve Otogar İşletme Müdürü Serkan Coşkun arasında yapılan “Ortak İşbirliği” protokolüyle 15’inci 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu Kırıkkale şehirlerarası otogarında hizmet verecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Mustafa Uzun, Otogara kurulacak olan 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu sayesinde özellikle trafik kazaları ve acil sağlık hizmetlerinde daha da erken müdahale edileceğini söyledi.

“YENİLİKLER GELİŞTİRİLİYOR”
İl sağlık Müdürü Uzun, “112 Acil Servis Sağlık Hizmetlerinde yapmış olduğumuz yenilik çalışmaları tamamen halkımıza daha etkin ve daha hızlı ulaşabilmek adına gerçekleştirilmektedir. Görev sorumluluğumuzun getirdiği bu bilinç üzerine yenilikler geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Otogarda açacağımız bu istasyonun faaliyete geçmesinde bizimle birlikte olan özverili bir şekilde bizlere destek veren bedelsiz olarak iki adet oda tahsisi yapan Otogar İşletme Müdürü Sayın Serkan Coşkun’a yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı kurumum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi

“PROJELERDE YER ALMAK MUTLULUK VERİCİ”
Otogar İşletme Müdürü Serkan Coşkun ise, “Hizmet odaklı, vatandaşa yarar sağlayabilecek bu tip organizasyonlarda ve projelerde yer almak bizim için de mutluluk vericidir. Acil sağlık hizmetlerini vatandaşa ulaştırma noktasında bizlere de bu ortaklığı layık gören başta İl Sağlık Müdürümüz olmak üzere emeği geçen her arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür eder, halkımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu