Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“3  vekili meclise göndereceğiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“3  vekili meclise göndereceğiz” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAK Parti İlçe kongreleri tüm hızıyla sürüyor. Çelebi İlçesi’nde yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Ünal  Uluyol güven tazeledi. İl Başkanı Mürsel Akçay kongrede, “3 vekili meclise göndereceğiz” dedi.
GENİŞ KATILIM
İlçe kültür merkezinde yapılan kongreye TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, İl Başkanı Mürsel Akçay, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay yaptı. Açılış konuşması yapan Çelebi İlçe Başkanı Ünal Uluyol, göreve başladıkları günden itibaren partilerinin başarısı için çalıştıklarını dile getirdi.
“OYUMUZU HEP ARTIRDIK”
Uluyol, “Gerek ilçe belediye başkanımız, gerekse il yönetimimiz ile uyumlu çalışmalar yaparak her seçimde oyumuzu artırıyoruz.  2015 yılı içerisinde yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde de en yüksek oyu olarak üç vekil çıkarmak istiyoruz” diye konuştu
“3  vekili meclise göndereceğiz” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri “ 17 KM ALT YAPI YAPTIK”
Kongrede konuşma yapan Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ise belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uluyol, “2009 yılında memurların oturacak yeri yoktu. Yönetimimiz ile yaptığımız çalışmalarda TOKİ konutları yaparak memurlarımızı ilçede kalmalarını sağladık. Bunun ardından ise alt yapı sıkıntımızı çözdük. Vekillerimizin desteği ile 17 kilometre alt yapı yaptık ve bunun da bir kısmını hibe karşılığı aldık.  Alt yapının geçici kabulü yapıldı. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde de kültür merkezi yaptık” şeklinde konuştu.
“KONGRELER SİYASİ PARTİLERİN DÜĞÜNÜDÜR”
Genel merkezin aldığı karar ile kongrelerin devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “Yahşihan, Merkez İlçe ve  Bahşılı kongreleri tamamlandı. Aralık ayı ilk haftası ilçe kongreleri tamamlanacak ve il kongresi yapacağız. Kongreler siyasi partilerin düğünü gibidir. Teşkilatların yeniden canlanmasıdır.  Çelebi’de ise mevcut başkanla devam etme kararı aldık. Seçimlerde güzel çalışmalar yaparak oy oranını her zaman artırıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kırıkkale geneli yüzde 65 oy aldık. Önümüzde milletvekilliği seçimi var. Biz çalışmalarımız ile 3 vekili yine meclise göndereceğiz. Bu seçimin ardından sivil anayasa çalışmaları başlayacak. Bunun için üç vekili biz Kırıkkale’den göndereceğiz” ifadelerini kulandı.
“COŞKULU KONGRELER YAPILIYOR”
Kongreye katılan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise burada yaptığı konuşmada, “AK Parti olarak bütün Türkiye’de ilçe seçimleri başladı. Çok güzel yoğun ve coşkuyla kongreler yapıyoruz. Biz bunları görünce yine 2015’de AK Parti zaferi ile sonuçlanacak diyoruz.  Biz parti olarak her zaman en iyi çalışmaları yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde daha güzel çalışmalar yapılacak. Kültür merkezi ilçeye canlılık katacak. Burada vatandaşların taziye düğün nişan yapacak”
“ÇİVİ ÇAKILMASINI ENGELLİYORLAR”
Milletvekilleri ilçe belediye başkanı ve il yönetiminin aldığı karar ile mevcut başkanla seçime girilme kararı alındığını ifade eden Köksal, “Biz ilçe yönetimi ve belediye çalışmalarından memnunuz. 2015 seçimleri için yoğun şekilde çalışıyoruz. 2015 seçimi önemli ilk defa cumhurbaşkanını halk seçti. Bunun ardından sivil anayasa için 2015 seçimlerin ardında çalışmalar başlayacak. Biz anayasayı değiştireceğiz demiştik. İnsandan yana olan anayasa yapacağız dedik. Muhalefet bize destek vermedi. Bu ülkeye çivi çakılmasını engelliyorlar. Bunlara kimse itibar etmiyor ve her seçimde bunlara destek azalıyor” dedi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada tek liste halinde seçime giren mevcut başkan AK Parti Çelebi İlçe Başkanı Ünal Uluyol tekrar başkan seçildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu