Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

55 YAŞINDA OKUMA YAZMA ÖĞRENDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Bahşili Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü’ n de açılan okuma yazma kursunu başarı ile bitiren Esma Demiryürek, okuma yazma belgesini aldı.

 

Büyük gayret gösterdi

Azimle okuma yazmayı öğrenerek belge almayı hak eden Esma Demiryürek, okuma yazmayı öğrendiği için çok mutlu olduğunu, yıllarca bunun eksikliğini hissettiğini bundan sonra işlerini kendisinin tek başına halledebileceğini belirterek, Bahşili Halk Eğitim merkezinin bu imkanı kendisine sağladığı için teşekkürlerini belirtti.  55 yaşında okumayı öğrenen Demiryürek’in belgesini  veren Veysel  Pekdoğan ise, “okuma yazmanın yaşı ve zamanı yok. Böyle istekli ve gayretli olarak her gün kuruma gelerek 120 saatlik kurs sonucunda okuma yazmayı öğrenen 55 yaşında ki bir hanımın gayreti hem kendisini hem de bizi mutlu etmiştir. “dedi. Pekdoğan, belgesini alan Demiryürek’e bundan sonra açık ortaokula kayıt yaptırması temennisinde bulunarak belge verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu