Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

9 ÖRNEK KÖY DAHA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Köylere Hizmet götürme Birliği tarafından örnek köy çalışması sürüyor. Valilik’ten edinilen bilgilere göre 9 köy daha örnek köy olacak.
İHALESİ YAPILDI
Valilik tarafından köylere yapılacak olan kilit parke ve taş döşeme çalışması için ihale yapıldı. İhale rakamları ve firma ismi açıklanmadı ancak Sulakyurt’a bağlı İmamoğlu Çeşmesi ve Ayvatlı, Keskin’e bağlı Kasımağa ve Takazlı, Yahşihan’a bağlı Hisarköy, merkeze bağlı Ahılı, Delice’ye bağlı Evliyalı, Balışeyh’e bağlı Hıdırşeyh ve Çelebi’ye bağlı Karayakup köylerinin örnek köy olacağı bildirildi. Köylerde köy içi yollara kilit parke ve taş döşeme çalışması ve düzenleme işleri yapılacak. Böylece 9 köy daha örnek köy olacak. Kırıkkale’de şu ana kadar 10’un üzerindeki köyde benzer çalışmalar yapılmıştı. Bu çalışmalar Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülüyor. Kırıkkale’nin köy sayısı 171.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x