Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

“Aynı güç ve kararlılıktayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni il başkanı Ahmet Önal, yeni yönetimini tanıttı. Önal, “CHP iktidarında amacımız demokratik, laik, tam bağımsız bir Türkiye’dir” dedi.

 

“NASIL SÖKÜP ATTIYSAK…”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine atanan Ahmet Önal, basın toplantısı düzenleyerek yeni yönetimini tanıttı. Önal işgal yıllarını hatırlatarak başladığı konuşmasında, “O günlerde ülke içindeki hainleri, işbirlikçileri ve emperyalistleri yurdumuzdan nasıl söküp attıysak, bu günde aynı güç ve kararlılıktayız” dedi.

 

“ÖRGÜTLENME ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILACAK”

CHP İktidarında tarım politikalarının çiftçiden ve üreticiden yana olacağının altını çizen Önal, “Çiftçi toprağından koparılmayacak, desteklenecek, ülkemiz yeniden üreten ve kendisine yeterli bir tarımsal güce kavuşacaktır. Bu amaçla üretim girdileri olan mazot, gübre, tohum devlet tarafından ucuz olarak köylüye çiftçiye verilecek, köylümüz çiftçimiz yoksulluk ve borçtan kurtarılarak yeniden milletin efendisi haline gelecektir. Başta kamu emekçileri ve diğer tüm emekçiler olmak üzere çalışanların örgütlenmeleri önündeki engeller kaldırılacaktır” diye konuştu.

 

“YARDIMLAR DAHA ADİL VE ONURLU ŞEKİLDE YAPILACAK”

Önal, taşeronlaşma cinayetlerinin son bulacağına vurgu yaparak, “Taşeron işçilik uygulamasına son verilerek böylece tüm çalışanlar devlet güvencesine alınacak, babalar analar iş cinayetlerine kurban gitmeyecektir. CHP iktidarında hırsızlara, yandaşlara, soygunculara akan kaynaklar kesilecek hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecektir. CHP İktidarında ülkemizde halk için ekonomi uygulanacak açılacak iş alanlarında herkese iş ve çalışma güvencesi sağlanacak, genel merkezimizin aile sigortası politikasıyla yardımlar daha adil ve onurlu şekilde yapılacaktır” dedi.

 

“HESAP VERMEKTEN KURTULAMAYACAKLAR”

Önal şöyle devam etti; “CHP iktidarında amacımız demokratik, laik, tam bağımsız bir Türkiye’dir. Dün ülkemizi kuran Cumhuriyet kadrolarının torunları olan bizler bir kez daha ülkemizi kurtaracak çocuklarımıza torunlarımıza yaşanılacak bir ülke bırakacağız. Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e, bağımsızlığımıza ve kardeşliğimize saldıranlar bunu başaramayacak ve 7 Haziran 2015’ten sonra CHP’nin yeniden kuracağı tarafsız yargı önünde hesap vermekten kurtulamayacaktır”

 

YENİ CHP İL YÖNETİMİ

İl Başkanı Ahmet Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri: Asuman Özder, Celal Öcal, Ekrem Karamızrak, Ercan Karalök, Ertuğrul Teköz, F. Engin Cebecioğlu, Günseli Çelikbaş, Haşmet Aytaç, Hatun Ceyhan, Kaan Yüksel, Hazhar Çakar, Meliha Çamlıbel, Metin Duman, Mustafa Demirel, Nazmiye Yavuz, Onur Yüksel Bozdağ, Osman Ersayar, Osman Özkan, Selma Demirhan ve Yücel Demirhan”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu