Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Baloğlu,Akçay Acizliğini kurtarmaya çalışıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, AK PARTİ İL BAŞKANINA CEVAP VERDİ
Acizliğini kurtarmaya çalışıyor
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ak Partiye geçiş yapan Aydın Keleş hakkında yaşanan polemik hakkında açıklama yaptı. Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay’ın yanlış yaptığı yanlışın farkına vararak kelime oyunu ile durumu kurtarmaya çalıştığını belirten Baloğlu, Akçay’ı MHP’nin misyon ve vizyonuna dil uzattığını söyledi. Baloğlu, mevzuyu kayıkçı döğüşüne döndürmeyeceklerini ifade ederek, Kırıkkale için çalışmak gibi önemli görevlerinin olduğunu belirtti.
SİYASİ TERCİHLERDE HERKES HÜR
MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay’a Aydın Keleş’in geçisi sonrasında yaşanan polemik hakkında açıklamada bulundu. İl Başkanı Baloğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.  “Geçtiğimiz günlerde AKP il başkanı Mürsel AKÇAY’ın kendi sosyal paylaşım hesabı üzerinden kamuoyuna duyurduğu bir devlet memurunun AKP ye geçişi ile ilgili basın açıklaması yapmıştık. AKP il Başkanı Mürsel AKÇAY bizim verdiğimiz bilgilerden feyz almış olmalı ki yaptığı yanlışlığın farkına varıp bizi doğrular nitelikte bir basın açıklaması yapmıştır. Bundan önceki açıklamamızda da değindiğimiz gibi 657 SAYILI Kanuna tabi olan Sayın AYDIN KELEŞ beye söz söylemedik, söylemeyeceğiz. Her insan siyasi tercihinde hür ve bağımsızdır.”
SEÇİMLERE ODAKLANDIK
“AKP İl Başkanı Sayın Akçay, Kamuoyunda yaşamış olduğu acizliği kurtarmak adına ve kendini haklı çıkarmak için kelime oyunlarına sığınmıştır. Bununla da yetinmeyip MHP’nin vizyonuna ve misyonuna dil uzatmıştır.” Diyen Baloğlu, şöyle devam etti. “Biz MHP İl Başkanlığı olarak bu tartışmayı kayıkçı kavgasına dönüştürme hevesinde değiliz. Zira bizim Kırıkkale’miz için çalışma gibi bir görevimiz var ve bu görevi alası ile yerine getirme çabasındayız. Biz MHP olarak milletvekilliği seçimlerine odaklanmış durumdayız. Vatandaşımıza bizim projemiz olan ama AKP tarafından sahiplenilen kullanılan 2023 vizyonumuzu anlatacağız. Bu projeler daha AKP’nin adı bile anılmadan önce seçim beyannamelerimizde yer almıştır.  Tek millet tek devlet, tek bayrak ve tek vatanımızın olduğunu anlatacağız. Dolmabahçe sarayında olduğu gibi vatanı bir terörist başının ellerine bırakmayacağız. Kamuoyu gerekli mesajı aldı ve cenabı Allahın izni ile gereken cevabı sandıkta verecektir. “
KARA ÇALMAKLA OLMAZ
AKP İl Başkanı Akçay, “Milliyetçilik sokaklara çıkıp ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ diye bağırarak olmaz. Milliyetçilik halkın hür iradesine kara çalmakla da olmaz. Diye bir ifade kullanmıştır. Peki milliyetçilik nasıl olur, sözleriyle açıklamasında şunları söyledi. “Oslo da Devlet eli ile PKK ile görüşüp, daha sonra da görüşen yada görüştüren “şeref”….dir diyerek mi olur. Habur’da davul zurna ile teröristleri karşılayıp, zorla siz pişmansınız demekle mi olur. İmralı’da masa başı pazarlıklar yaparak mı olur. Dolmabahçe sarayında elinize PKK’nın istekleri yazılı olarak verildiğinde mi olur. Türk Bayrağı açanları gözaltına almakla mı olur. Aslında liste o kadar uzun ki, sizin milliyetçilik anlayışınıza yetişmek bizim haddimize değildir. AKP il başkanının partisinin vizyon ve misyonunu anlatma gibi bir tasası olmadığından MHP’nin hızla yükselişinden rahatsız olduğu açıklamalarından anlaşılmaktadır. AKP il Başkanı yerine Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih GÖKÇEK yeterince AKP’yi kamuoyuna anlatmaya başlamıştır. Sayın İl Başkanının da anlatılanların üzerine ilave edecek mutlaka birkaç kelimesi vardır. Sabırsızlıkla beklemekteyiz. Evet kendileri 13 yıldır iktidarda, 13 yıldır ne yaptıkları da ortaya çıkmaktadır. Türkiye’nin inşası için herkese ihtiyacı olduklarını beyan edeceklerine 13 yıldır Kırıkkale’yi inşa etselerdi de bu memlekete bir hizmetleri dokunsa ne kadar iyi olurdu.
Kırıkkaleli hemşehrilerimiz 3 dönemdir hem milletvekili hem de belediye başkanlığı için AKP’ye iyi niyetli olarak yetki ve görev vermişlerdir. Sonuç ortadadır. Ne bir dikili ağaçları ne bir çakılı çivileri vardır.”
HALK CEVABINI VERECEK
“Biz MHP olarak yıllardır AKP’nin gerçek yüzünü aziz milletimize ve Kırıkkaleli hemşehrilerimize anlattık. Tarih bizi haklı çıkarttı. Bu konuda bizlere yardımcı olan Sayın Bülent ARINÇ ve Melih GÖKÇEK beye şükranlarımızı sunuyoruz. Halkımız gereken cevabı 7 Haziranda sandıkta verecektir. Millet artık uyandı, boş hayallerle, sahte vaatlerle yol yürünmüyor çünkü artık her şey Balkabağı gibi ortaya çıkmıştır. “
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu