Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

BELEDİYE’DE 13 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

FETÖ operasyonları kapsamında, Kurumlarda açığa alma işlemleri devam ediyor. Son olarak Kırıkkale Belediyesinde 13 kişinin açığa alığındı bilgisine ulaşıldı.
1’İ MÜDÜR 13 KİŞİ
Kırıkkale Belediyesinde açığa alınan 13 kişiden birinin halen müdürlük yaptığı ve iki kişinin eski müdür olduğu öğrenildi. FÖTE/PDY yapılanması içerisinde yer aldığı ve bu nedenle açığa alındığı öğrenilen 13 kişinin gözaltına alınmadığı, yalnızca görevden el çektirildiği bilgisine ulaşıldı.
AÇIĞA ALMA BİLANÇOSU BÜYÜYOR
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Valiliği açığa almalarla ilgi bildiri yayınlamıştı. Bildiri de 404 kişinin açığa alındığı bilgisine yer verilmişti. Ancak, yapılan açıklamanın ardında da Kurumlar da açığa işlemlerinin devam ettiği ve sayının 1.000’i aşacağı tahmin ediliyor. Valilik Makamınca 3 gün önce yayınlanan bildiride İl Emniyet Müdürlüğü 31, Polis Meslek Yüksek Okulu 2. Defterdarlık 5, Milli Eğitim 196, Gençlik ve Spor Müdürlüğü 2, Yurtkur 1, SGK 6, İl Müftülüğü 2, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü 3, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 11, İl Sağlık Müdürlüğü 2, Halk Sağlığı 18, İŞ Kur 1, TMO 1, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  5, Keskin F Tipi Cezaevi 1, Kırıkkale Üniversitesi 92, Belediyeler 3, MKE 2, Kamu Görevlisi 20 olmak üzere toplam 404 kişi açığa alındığı bilgisi verilmişti.
TOPLAM SAYI BİLİNMİYOR
Açıklamanın ardından da birçok açığa alma operasyonu yapılırken şuan net sayı bilinmiyor. Açığa alınan kişiler hakkında Adli Makamlarca işlem yapılıp yapılmayacağı da merak edilirken, operasyonların devam edeceği tahmin ediliyor.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x