Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Verildi 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü Kutlamalarında Cumhuriyet Resepsiyonu verildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Kırıkkale’de Valilik tarafından resepsiyon düzenlendi

Tüpraş  Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen resepsiyona, Vali, Mehmet İlker Haktankaçmaz, Protokol sırası ile gelen konukları kapıda karşılayarak Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma KomutanıJ.Alb İsa Çakmak , İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu , Askeri erkan, Kaymakamlardan bazıları.İlçe Belediye Başkanlarından bazıları , kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilcileri , Gaziler, Şehit ve yakınların katılımları oldu.

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz yaptığı konuşmada’’Türk milleti olarak ülkemiz üzerine oynanan oyunlar. Ülke olarak her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyor. Bu gün yine üzüntümüz var 3 şehidimiz çok sayıda yaralımız var. Şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz ailelerine başsağlığı diliyoruz, Gazilerimize de aynı şekilde şifalar diliyoruz.

Her zaman söylediğimiz gibi, Şehitlerimizin gazilerimizin yakınları bizim gözbebeğimizdir,29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorsak nice cumhuriyet bayramları kutluyorsak Şehitlerimiz sayesinde bunun bilgincisindeyiz Gazilerimizin sayesinde bunun bilincindeyiz. Çocuklarımıza da genç nesillerimize de bu bilinci aktaracağız. Ben bir kez daha resepsiyon’ umuza teşrif ettiğimiz için teşekkür ediyorum hepinize saygılar sunuyorum.’’konuşmalarını yaptı.

Kırıkkale Valisi ,Belediye Başkanı ile Garnizon komutanı masa masa gezerek resepsiyona gelen konuklarla tokalaşarak kısa sohbetler ettiler. İkramların yapıldığı. KK Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden 2 öğrencinin enstrümanları ile Cumhuriyet marşlarını söylediler,salondaki konuklar 10 yıl marşı söyleyerek  Türk bayraklarını marş bitene kadar salladılar.

Öte yandan Keskin, Sulakyurt, Yahşihan ve Balışeyh ilçelerinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama programları düzenlendi.

 

Haber ARİF ÇAKIROĞLU

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x