Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

EMNİYET BOŞ DURMUYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü FETÖ operasyonlarına devam ediyor. FETÖ kapsamında yapılan operasyonlara her gün bir yenisi eklenirken firar durumdaki FETÖcüler bir bir yakalanmaya başladı.
15 TEMMUZ SONRASI HİÇ DURMADI
15 Darbe girişimi ile birlikte artarak devam eden FETÖ operasyonlarında Kırıkkale Emniyetinin başarısı takdir topluyor. 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖ kapsamında yapılan operasyonlarda Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü büyük başarılara imza atarken, vatandaşlar tarafından övgü ile anılıyor.
HASAN ONAR’IN BAŞARISI
FETÖcülere göz açtırmayan ve hemen her gün FETÖcü yakalayan ve adalete teslim eden Emniyet Yetkilileri operasyonlarına devam ediyor. Emniyet Müdürü Hasan Onar’ın titizlikle takip ettiği ve KOM daire tarafından organize edilen operasyonlarda Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünün başarısı diğer illere örnek teşkil ediyor. Son olarak Kayseri Merkezli yapılan operasyon kapsamında 2 kişiyi yakalayan ve göz altına alarak Kayseri Emniyet Müdürlüğüne teslime den Kırıkkale Emniyetinden alınan bilgilere göre operasyonlar artarak devam edeceği öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x