Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Emniyet’ten hayır kermesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü mensupları ve eşlerinin desteği ile Sevgi Yolu Çay Bahçesinde kermes açıldı. Kermesin açılışını Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat’ın yanı sıra il protokolü yaptı.

 

KOLAT VE EŞİ KATKIDA BULUNDU

Sevgi Yolu üzerinde açılan kermese Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve davetliler katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Kolat “Bugün burada emniyet mensupları ve eşlerinin hazırlamış olduğu kermesi açıyoruz. Burada toplanacak olan yardımlar, şehitlerimizin ve gazilerimizin çocuklarının eğitimi için harcanacak. Bu duyarlı davranıştan dolayı ben başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılıştan sonra Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat ve protokol üyeleri kermesi gezdi. Ayrıca el emeği ürünlerden satın alan Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat, kermese katkıda bulundu.

Emniyet’ten hayır kermesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Emniyet’ten hayır kermesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Emniyet’ten hayır kermesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Emniyet’ten hayır kermesi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu