Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Engel tanımayan halterciler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Konya’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonasına katılan 72 KG’da dünya üçüncüsü olan Üzeyir Karakoç, gençlerde kendi rekorunu kırdı, büyüklerde ise Türkiye ikincisi oldu.

 

3 SPORCU DERECE YAPTI

Kırıkkale’mizin ve Türkiye’mizin gururu 72 kğ’da Dünya üçüncüsü Üzeyir Karakoç gençlerde kendi rekorunu kırarak Türkiye şampiyonu Büyüklerde de Türkiye 2. Oldu. Şampiyonada Kırıkkale’yi temsil eden 107 kğ’da Kırıkkale Altınayaklar kulübü adına Doğukan Akçınar Türkiye şampiyonu, Bayanlarda 41 kğ’da Ceren Ayça Albayrak Türkiye ikincisi oldu. Hıdır Kuşcu ve Şaban Çayır ise güzel bir yarışma çıkararak göz doldurdu.

 

SPORA ENGEL YOK

Tüm Engelliler Spor kulübü Başkanı M.Emin Erkoç “Kırıkkale’mizi şampiyonada tüm engelleri aşarak en iyi bir şekilde Temsil eden sporcularıma ve buralara kadar gelmemizde büyük emekleri olan Sayın Cemal Boyacı hocama çok ama çok teşekkür ediyorum. Engelliler için sosyalleşmenin en iyi aracı olarak gördüğüm spora Maddi manevi tüm zorluk ve Engellere rağmen kimselere yük olup el açmadan İçişleri Bakanlığı destekli “Spora Engel Yok” adlı projemizde olduğu gibi yapacağımız diğer projelerle faaliyetlerimize devam edeceğiz. Sırada Antalya ve Kocaeli var, Durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet Emin Erkoç
Mehmet Emin Erkoç
3 Nisan 2018 00:18

ENGELLİLER Derneği Başkanı olarak haberlerininizle bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim her zaman bizlerin ENGELLİLERin yanımdasınız Allah razı olsun işiniz rast gelsin Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x