Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Erken Evliliklerin Önlenmesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Erken Evliliklerin Önlenmesi Projesi’nin tanıtımı, Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonu’nda düzenlenen toplantı ile yapıldı.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği tarafından hazırlanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘Erken Evliliklerin Önlenmesi Projesi’nin tanıtım toplantısı Fen-Edebiyat Fakültesi Yahya Kemal Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Kırıkkale Valisi’nin Eşi İlksen Kolat, Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Osman Çağlayan ile davetliler ve öğrenciler katıldı.

 

BÜYÜK AVANTAJ SAĞLIYOR

Projenin, erken evliliklerin getirdiği sorunlar konusunda, 15-19 yaş lise öğrencilerine bilinç kazandırarak onları meslek edinmeye teşvik etmek, kariyer planlamalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlandığını söyleyen Dernek Başkanı Öğr. Gör. Dr. Müzeyyen Özhavzalı, projeye destek veren Kırıkkale Üniversitesi’ne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve katılımcılara teşekkür etti. Özhavzalı, derneğin balık tutmayı öğreten bir vizyona sahip olduğunu, özellikle üniversiteden her branşta uzman üyelerinin olmasının kendilerine büyük avantaj sağladığını söyledi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu