Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Fen Lisesi’nde “Tıme to Move 2016” Etkinliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

YGS ve LYS başarılarından her zaman söz ettiren, ilimizin en başarılı okulu Kırıkkale Fen Lisesi öğrencilerinin pek çok konuda bilgi sahibi olmasını ve üniversiteye gittiklerinde karşılaşılabilecek sorunları şimdiden öğrenerek, onlara çözüm yolları üretmelerini amaçlayan seminer çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Kırıkkale Fen Lisesi’nde “Time to Move 2016” etkinlikleri, Milli Eğitim Müdürlüğü Eurodesk Koordinatörü Mustafa Can HİÇYILMAZ tarafından öğrencilere Erasmus +  yurt dışında mastır, staj  ve TÜBİTAK programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerin zevkle dinlediği eğitimde özellikle yurt dışı staj programları ve TÜBİTAK projeleri dikkat çekti.

Fen Lisesi Müdürü Nusret KILIÇ: “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimiz, kazandıkları üniversitede bütün AB fırsatlarını değerlendirebilecek bilgi birikimine okulumuzdan mezun olana sahip olmuş olacaklardır.”  dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x