Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Geleceğimiz için çevreyi kirletmeyin!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

 

BİREYLERDE BİLİNÇ OLUŞTURULDU

Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programda konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, bu tür etkinlikler sayesinde daha sağlıklı bir çevre, daha sağlıklı ve temiz bir dünya meydana getirmek için bireylerde bilinç oluşturulduğunu söyledi. Çevre kirliliğinin hızla değişen dünyanın ana gündem başlıklarından biri olduğunu hatırlatan Atar, şöyle konuştu: “Gelişen teknolojinin hayatımıza getirdiği rahatlık yanında bu gelişmenin tabiata ve çevreye verdiği kirliliğin boyutu maalesef her geçen gün hızla artmaktadır. “

 

GERÇEK HALİNE DÖNÜŞTÜ

Yaşamı daha mükemmel hale getirmek, daha sağlıklı ve konforlu bir ömür sağlayabilmek amacına dönük bu gelişmelerin, gerek kırsal, gerekse kentsel alanlarda olsun, doğal kaynakları bozduğu, su, hava ve toprak kirlenmesine yol açtığı, doğal ekolojik hayata zarar verdiği son yıllarda inkar edilemez bir gerçek haline dönüşmüştür. Çevre kirliliğinin başlıca aktörü insan olmakla beraber söz konusu sorunları en fazla hisseden ve sonuçlarından en fazla etkilenen de yine insan olmaktadır.” Program, öğrencilere bisiklet dağıtılması ve düzenlenen diğer etkinliklerin ardından son buldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu