Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Halk taleplerini iletti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her hafta geleneksel hale gelen Halk Günü bu haftada gerçekleşti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın programı nedeniyle katılmadığı Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti.

38’NCİSİ DÜZENLENDİ
Her hafta geleneksel olarak düzenlenen halk günü etkinliği bu hafta da Belediye Meclis salonunda Belediye Başkan Yardımcıları Mutlu Erol Bakır, Halil Danacı, Vedat Genç, Harun Ulusoy ve Şükrü Göktaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini alan Belediye, halk günü etkinliğinin 38’ncisini düzenledi. Kimi vatandaşın teşekkür için geldiği halk günü etkinliği bu hafta da istek ve talepleri alarak devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, istek ve talepleri not alınan vatandaşlara geri dönülmesi için müdürlüklere talimat verdi. Halk günlerinde dile getirilen istek ve şikayetler için de ayrıca vatandaşlarımıza çözüm noktasında dönüş yapıldığı ifade edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu