Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Hayallerin objelerle dansı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çini Öğretmeni Eda Akbaş tarafından hazırlanan çinilerin gösterime sunulduğu “Hayallerin Objelerle Dansı” konulu Çini sergisinin açılışı MÜSİAD Kırıkkale Şubesinde gerçekleştirildi.

 

Yoğun ilgi

Sergi açılışına; Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı, Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu, il müdürleri ve davetliler katıldı.

 

Sosyal projeleri desteklemek gerekiyor

Serginin açılışı; İlksen Kolat ve Hilal Saygılı tarafından yapıldı. Vali Kolat ve tüm davetliler sergiyi gezerek Çini Öğretmeni Eda Akbaş’tan Çiniler hakkında bilgiler aldı. Vali Kolat yaptığı kısa konuşmada: “Eda Hanımı bu güzel çalışmasından dolayı kutluyoruz. MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu Beye de bu güzel çalışmaya destek verdiği için teşekkür ederim. Kurumlar olarak bu tür Sosyal Projelere destek vermemiz gerekiyor. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu