Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

İktidarımızda esnaf sıkıntı yaşamayacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İktidarımızda esnaf sıkıntı yaşamayacak
Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları meslek odalarına ziyaretlere devam ediyor. Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları Faruk Vurgun,  Emine Köksal ve Ramazan Gözalan beraberindeki parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önceki günde Berberler ve Kuaförler Odasına, Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Kasaplar ve Celepler Odasına ve ardından Sebzeciler Odasını ziyaret etti.
İktidarımızda esnaf sıkıntı yaşamayacak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSıkıntılarınızı biliyoruz
Saadet Partisi Milletvekili adayları, STK’lara başlattığı seri ziyaretlerinin yenisinde Berberler, Karma oda, Kasaplar ve Sebzeciler oda başkanlığını ziyaret etti. Berberler ve Kuaförler Odasında oda başkanı Murat Birdal ile berberler ve kuaförlerin sorunları konuşan Saadet Partisi heyeti, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Köksal Tonga ile esnafların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.  Kırıkkale’de esnaflık yapan vatandaşların zor durumda olduklarını bildiklerini ifade eden Saadet Partisi Milletvekili adayı Vurgun,   iktidara geldiğimizde esnafları rahatlatacak gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi. Saadet Partisi heyeti günün son ziyaretini ise Kasaplar ve Celepler Odasına yaptı. Milletvekili adayı Vurgun, burada yaptığı konuşmasında, Saadet Partisinin iktidara geldiğinde esnafın sıkıntılarının giderileceğini belirtti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu