Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSon Dakika

İLK TÖREN MECLİSTE YAPILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale 22. Dönem Milletvekili Murat Yılmazer dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Merhum Milletvekili için ilk tören TBMM Bahçesinde yapıldı.
Ak Parti Kırıkkale 22. Dönem Milletvekili Murat Yılmazer dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. İLK TÖREN MECLİSTE YAPILDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMerhum Milletvekili için ilk tören TBMM Bahçesinde yapıldı. Sevenlerini hüzne boğan ve taraflı tarafsız herkes tarafından ölümü üzüntü ile karşılanan Yılmazer’in naaşı Kırıkkale’ye yola çıktı. Mecliste 22. dönem çalışma arkadaşları tarafından uğurlanan Yılmazer için yakınları gözyaşı döktü. İLK TÖREN MECLİSTE YAPILDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yılmazer’in Cenazesi Cuma Namazına müteakip Nur Caminden kaldırılacak ve Kırıkkale Yeni Mahalle mezarlığına defnedilecek. Yılmazer için Ovacık Mahallesinde evinin önüne kurulan taziye çadırına ziyaretçi akını sürüyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x