Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İŞTE YENİ KADIN KOLARI BAŞKANI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurgün Doğmuş 30 Temmuz’da istifa etmiş dün açıklamıştı. İstifanın açıklanmasının ardından Ak Parti İl Yönetimi zaman kaybetmeden yeni Kadın Kolları Başkanını belirledi. Kadın Kolları Başkanlığı görevini geçici olarak İrem Nur Özer yapacak.
30 Temmuz tarihinde istifa eden Nurgül Doğmuş’un haberini gazetemiz son dakika haberi ile duyurmuştu. Kadın Kolları yönetiminde bulunan yöneticiler istifadan habersiz veya kasti olarak gazetemizin sosyal medyada yayınlanan haberlerine yalan haber yorumları yaparak gazetemize iftira atmışlardı. Ancak 1 Ağustos günü Kadın Kolları Başkanı Resmi olarak istifasını duyurdu. İstifasında Doğmuş; “Ak Parti Genel Merkez tarafından görevlendirildiğim 09.07.2014 tarihinden itibaren Kırıkkale Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı olarak hakkıyla ve layıkıyla yapmış olduğum görevimden 30.07.2016 tarihinde sosyal medya facebook hesabından bir paylaşımı farkında olmadan beğenmiş bulundum. Her ne kadar fark eder fark etmez kısa bir süre içinde beğenimi geri alsam da Ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durumu düşündüğümde kısa süre içinde de olsa doğabilecek tepkilerden memleketimin ve partinin zarar görmesini istemediğim için spekülasyonlara fırsat vermemek adına istifa etme gereği duymuş bulunmaktayım.” İfadelerini kullandı.
Doğmuş’un istifasını açıklaması ile birlikte yerine Siyasi Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrem Nur Özer getirildi. Dün gece Ataş’ın olağan üstü ziyaretinde platformda yer alan Doğmuş’un aşırı gergin ve sinirli olduğu gözlemlendi. Ayrıca Kadın Kolları yönetiminin bir ara Mustafa Ataş’la özel olarak görüştükleri ve “Biz başarılıyız bizi neden görevden alıyorsunuz” dedikleri öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x