Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kahvehaler gece 4’e kadar açık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Çatalok, 11 ayın Sultanı Ramazan ayında hazırlıkların devam ettiğini dile getirerek, ramazan ayında kahvehanelerin gece saat 4’e kadar açık olacağını söyledi.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Üyelerinin bu yıl daha düzenli şekilde çalışabilmeleri için, gerekli çalışmaları tamamlandığını dile getiren Başkan Çatalok, Ramazan ayı süresince ilimizde faaliyet gösteren kahvehane, internet salonu ve çay ocaklarının gece saat 04.00’a kadar hizmet vereceğini söyledi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Kahveciler Esnaf Odası tarafından yapılan tebligat uyarısı hakkında bilgi veren Başkan Çatalok, “Vatandaşlarımız tarafından yapılan yazılı ve sözlü şikayetler doğrultusunda cadde ve kaldırımları işgal ederek masa ve sandalye koyarak oyun oynatmak kesinlikle yasaklanmıştır. Yasağa uymayan işletmeler hakkında 5326 sayılı kabahatler kanunu ve 1608 sayılı kanunun 1. maddesi gereğince yasal işlem yapılacağından üyelerimizin her hangi bir cezai işlemle karşılaşmamaları için bu konuda duyarlı davranmalarını ve yasağa uymalarım önemle rica ederiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x