Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

KARAKEÇİLİ ŞEHİDİNE VEDA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Darbe girişiminde hayatını kaybeden özel güvenlik görevlisi Volkan Pilavcı’nın (36) cenazesi, memleketi Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Pilavcı’nın cenazesi, Yeşilevler Mahallesi’ndeki baba ocağından helallik alındıktan sonra cenaze namazı için Karakeçili Stadyumu’na götürüldü. Yakınları burada güçlükle ayakta durabildi. İlçe Müftüsü Kemal Cengiz tarafından öğle vakti kılınan cenaze namazın ardından Pilavcı, Karakeçili Mezarlığı’na defnedildi.
 
Cenazeye Ak PartiKırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik,  daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 2 çocuk babası şehit Pilavcı, askeri darbe girişimini protesto etmek için kardeşi Erhan ve eniştesi Hacı Pilavcı ile Ankara Beştepe’ye  gittiği, bu sırada helikopterden açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x