Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

KESKİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm yurtta demokrasi nöbetleri devam ederken, Keskin halkı da darbe girişimine tepkilerini dile getirdi.
Belediye Binasında toplanan vatandaşlar demokrasiye vurulan darbenin karşısında olduklarını belirtirken, seçilmişleri darbecilere asla vermeyeceğiz, canımız pahasına bu ülkeyi koruyacağız ifadelerini kullandılar. Keskin’in Milli Mücadele yıllarında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan vatandaşlar, biz söz konusu vatan olunca, canını ortaya koyan bir milletiz. Hiçbir kimse bize rağmen darbe yapamaz, o eskide kaldı yıl 1980 değil ifadelerini kullandılar.
Bu arada darbe girişiminin ardından sürekli vatandaşlarla cuntacıları kınayan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, destek için Ak Parti Genel Merkezine gitti. Dede Yıldırım yaptığı açıklamada “Milletimiz demokrasimize ve milli iradeye sahip çıktı İnşallah bunu’da atlatacağız her şey daha güzel olacak Demokrasimiz her zaman daim olacak Allah Vatanımızı Milletimizi korusun Böyle taşkınlıklara izin vermeyeceğiz. Bizde Devletimize Hükümetimize Demokrasimize Destek Olmak Amacı ile Ak Parti Genel Merkezine geldik. Allah şahit ki bizim canımız bu vatana fedadır” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x