Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kırım Tatarları iftarda bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kırıkkale Şubesi’nin 19 Haziran akşamı düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda dernek üyesi ve davetli katıldı.

 

DUALAR EDİLDİ

Kırım Tatarları, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kırıkkale Şubesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Çok sayıda dernek üyesi ve davetlinin katıldığı iftar yemeğinde Kırım’da yaşanan zulüm ve baskıların bir an evvel bitmesi ve kayıp olan Kırım Tatar gençlerinin sağ salim ailelerine kavuşmaları için dualar edildi.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şube Başkanı Yılmaz İdik burada yaptığı açıklamada; “Bugün, Kırıkkale Kırım Türkleri derneği olarak Reis Düğün salonunda iftar yemeği verdik. Üyelerimiz ve ailelerinin katılmış olduğu iftar programında kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında Kırım’da yaşanan zulüm ve baskıların bir an evvel bitmesi ve kayıp olan Kırım Tatar gençlerinin sağ salim ailelerine kavuşmaları için dualar ettik. İftar programına katılan bütün misafirlerimize derneğimiz adına teşekkür ediyorum. İftar yemeği programını her sene ramazan ayında tekrarlıyacağız inşallah. Allah kabul etsin iftarımızı ve yapılan dualarımızı.” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu