Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Konseyde değişiklik olmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi’nde Öğrenci Konseyi Genel Kurulu yapıldı. Baybarshan Ali Kazancı konsey başkanlığı görevine devam etti.
 
SEÇİM YAPILMADI
Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Gençlik Merkezinde yapılan kurula Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan, Üniversite Genel Sekreteri İsmail Altan Akgün ve Sağlık-Kültür-Spor Dairesi Başkanı Abdurrahman Bozdaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Çağlayan, seçim ile ilgili bilgiler verdi. Genel kurulda başkanlık için yapılacak seçim yapılmadı. Baybarshan Ali Kazancı konsey başkanlığına devam etti.
 
“KALICI ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ”
Genel Kurul sonrası konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Kazancı, bütün temsilcilerin yönetim kurulu toplantılarına katılmaları gerektiğini belirterek, birlikten kuvvet doğacağı düşüncesi ile hareket edeceklerini vurguladı. Kazancı, “Üniversitede öğrenim gören 30 bin öğrenciye aynı hassasiyet ve samimiyetle yaklaşmak hedefimiz olmuş bu hususta çalışmalarımız devam etmiştir. 22 temsilci ile toplantılarımızı yapmak istiyoruz. Bu sinerjiye herkesin dâhil olmasını ve üniversitemize kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
 
YÖNETİM KURULU
Seçim sonrasında oluşturulan Yönetim Kurulunda yer alan isimlerden bazıları ise şöyle: Başkan: Baybarshan Ali Kazancı, Başkan Yardımcısı Tarık Akpınar, Genel Sekreter Ayşe Kübra Caner, Halkla İlişkiler Sorumlusu İhsan Köprülü, Dış İlişkiler Sorumlusu Hürkan Koray Kanat, Sayman Oğuzhan Çelen, Çalışma Grupları Sorumlusu Alper Keleş, Sağlık-Kültür-Spor Sorumlusu Ayşe Nur Kılıç, Eğitim Sorumlusu Cemal Sezer, Danışman Aybüke Dobur, Danışman Ozan Arslan Bulut.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu