Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kul hakkı…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BİR GÜNLÜK PARK YASAĞINDAN 92 TL CEZAİ İŞLEM YAPILAN VATANDAŞ TEPKİLİ

Kul hakkı…

Kırıkkale Belediyesi tarafından Zafer Caddesinin girişine bir gecede getirilen park yasakları yine bir gecede kaldırıldı. Olan yine bir günlük de olsa 92 TL park cezası yiyen vatandaşa oldu. Tepkili olan vatandaşlar, durumun kul hakkı olduğunu söylediler.

 

OTOPARK YASAĞI BİR GÜN SÜRDÜ

Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndan Zafer Caddesinin alt girişinden Kurukahveciler köşesine kadar uygulanan park yasağı uygulamıştı ancak konulan park yasağı sadece bir gün sürebildi. Bir gün süren park yasağında bazı vatandaşlar yasaktan dolayı ceza işlemi görürken, park yasağının bir gün sonra iptal edilmesi ile birlikte cezai işlem gören vatandaşalar duruma tepki gösterirken, bir günlük yasaktan yedikleri 92 TL cezanın ne olacağını bilmediklerini ve durumun kul hakkı olduğunu ifade ettiler.

 

NEDEN VAZGEÇİLDİ?

Ulaştırma Trafik Müdürlüğü tarafından Zafer Caddesindeki yol dubalarla ikiye bölünerek, park yasak levhaları konulmuştu. Hürriyet Caddesi’nden gelen araçlar ile Millet Bulvarından gelen araçların Zafer Caddesi alt girişinde trafik sıkışıklığına meydan vermemek için Belediye tarafından böyle bir uygulama başlatılmıştı ancak başlatılan uygulama sadece ve sadece 24 saat sürebildi. Ancak bir gün sonra bu dubalar tekrar kaldırılarak henüz nedeni bilinmeyen ve kamuoyu ile de paylaşılmayan bir sebeple bu uygulamadan neden vazgeçildi?

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu