Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Mezuniyet sevinci

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi yılsonu etkinliği kapsamında mezuniyet töreni düzenlendi. Okul Müdürü Hatice Özdemir törende yaptığı konuşmada, gelecekte öğrencileriyle gurur duyacaklarını söyledi. Öğrenciler ise mezun olmanın sevincini yaşadı.

 

CESARETLE HAREKET EDİN

Kırıkkale Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Okul müdürleri, öğrenciler ve kalabalık bir öğrenci yakınları katıldı. Okul Müdürü Hatice Özdemir yaptığı konuşmada, “Dört yıl önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı bütün idareciler, öğretmenler, personel ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü, yaşamayı seven bireyler olarak tekrar size teslim ediyoruz”

 

SEVİNÇ VE HÜZÜN

“Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesil daha bugün buradan uğurluyoruz.. Gelecekte öğrencilerimizle gurur duyacağız” dedi.  Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy ise konuşmasında, geleceğin teminatı olan öğrencilerin okul sonrası yaşamlarında başarılar diledi. Mezuniyet töreninde Bayrak devir-teslimi, plaketle birlikte öğrencilerin diplomalar verildi. Öğrenciler, sevinç ve üzüntülerini birlikte yaşayıp, keplerini havaya atarak mezun olmanın gururunu yaşadılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x