Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

“O mermiyi Çiçek attırana gönder”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık bir basın açıklaması yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hareketi kınadığını belirtti.

 

SORUMLU AKP HÜKÜMETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan alçakça saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Faşizm ve diktatörlük bu topraklar da asla kendisine yer bulamayacaktır. CHP Genel Başkanları Çanakkale de, İnönü’de, Kıbrıs da mermilere karşı durdu namlulara yürüdü korkmadılar da AKP’li olduğu belgeli cinsel taciz ve adi suç sabıkalı Kiralık alçaklardan mı korkacak? Sen o mermiyi Haburda teröriste çiçek attıran abilerine gönder, bugün gelen her şehidin sorumlusu PKK terör örgütü ile müzakere yapan AKP hükümetidir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu