Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Ramazan’ın fark yaratanı Saygılı!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayında yalnız bırakmadı. Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konsey aracığıyla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Konsey Ekipleri tarafından ramazan paketi götürüldü.

Sıkıntılarını paylaştı

Belediye Başkanı Saygılı, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Başkan Saygılı, ziyaret ettiği evlere erzak, ayni ve nakdi yardımda bulundu. Saygılı, minik çocukları da unutmayarak gittiği evlerdeki çocuklara oyuncak hediye etti. Saygılı, Yurdunu terk etmek zorunda kalan sığınmacı aileleri de unutmadı, evlerini ziyaret ederek dertlerini ve sorunlarını dinledi. Gittiği ev ziyaretlerinde çocukların ilgisiyle karşılaştı.

Mültecilerin yüzünü güldürdü

Başkan Saygılı, Kırıkköyü mahallesinde gittiği ev ziyaretinde ailenin komşunun yardımlarıyla geçindiği ve ailenin toplam 8 kız çocuğu olduğunu öğrendi. Baba Muhammet Hattap ile konuşan Başkan Saygılı gerekli yardımların yapılması için Belediye ekiplerine ve Sosyal Konsey görevlilerine talimat verdi. Başkan Saygılı, Başta Suriye olmak üzere yurtlarını terk eden mültecilerin durumunun zor olduğunu söyleyerek Türkiye’ ye sığınan tüm mültecilere sabır diledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Vatandaş
Vatandaş
22 Temmuz 2014 00:04

Fark yaratmak. Yaratmak sadece Allah’a mahsustur sayın muhabir.

Başa dön tuşu